PattUn pu­heen­joh­ta­ja vaihtui – Harri Tuo­mi­kos­ki hyppäsi syrjään ja Jari Suon­vie­ri tuli tilalle

PattU ja Kannuksen Ura solmivat farmisopimuksen.

Pattijoen Urheilijoiden puheenjohtaja vaihtui maanantai-iltana vuosikokouksessa. Seura tiedotti Facebook-sivuillaan, että Harri Tuomikosken tilalle puheenjohtajaksi valittiin Jari Suonvieri. Hän toimii myös edustusjoukkueen managerina.

Myös pitkään PattUn sihteerinä toiminut Aija Keski-Korsu hyppäsi syrjään seuratoiminnasta ja tilalle valittiin Olli Kaisto.

Seura teki vuosikokouksessaan myös muita valintoja. Raili Heinulalla vastuualueena on jatkossakin naisten joukkueet, Timo Suonvierellä kumppanimyynti ja Janne Mykkäsellä miesten kakkosjoukkue ja B-pojat.

Uusina jäseninä seuran hallitukseen valittiin Sari Kallio ja Jari Luoto.

Tiedottajana ja mediavastaavana jatkaa Kari Kanasaari.

Pattijoen Urheilijat ja Kannuksen Ura ovat solmineet suullisesti farmisopimuksesta ensi kaudelle. Virallinen sopimuspaperi puuttuu vielä, mutta käytännössä kaikki on selvää.

Kannuksen miesten edustusjoukkue pelaa Ykköspesiksessä.

PattU teki viime kaudella yhteistyötä Ylivieskan Kuulan kanssa, mutta Kuula putosi Ykköspesiksestä pois, eikä se halunnut ottaa myöhemmin sille tarjottua sarjapaikkaa vastaan. Myös Ura putosi ensin Suomensarjaan, mutta sillekin tarjottiin sarjapaikkaa Ykköspesiksestä. Tähän tarjoukseen Ura tarttui.