Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pe­kan­päi­viä vie­tet­tiin pääosin vir­tuaa­li­ses­ti, mutta kau­pun­gil­la ta­pah­tui silti

Lauantaina nautittiin Raahesta ja historiasta, vaikka aivan Pekanpäivien tunnelmaan ei päästy. Rantapäivää pääsi viettämään Mursujen kanssa frisbeegolfatessa.Tämän vuoden Pekanpäivät vietettiin pääosin virtuaalisesti eikä perinteistä kävelykatumarkkinoita pidetty. Kuitenkin lauantaina tapahtui muuallakin kuin netissä. Langin Kauppahuoneen sisäpihalla järjestetty Mun Raahe -taiteilijatapahtumassa paikalliset taiteilijat esittelivät töitään ja tekniikoitaan. Pääsipä kävijät itsekin taiteilemaan. Pihalla oli Pietari Brahen muotokuva, johon jokainen pääsi maalaamaan kukkia ja sydämiä. Tapahtuman meininkiä katsomaan tullut Marjut Möttönen ilahtui yhteisöllisestä taideteoksesta. Pekanpäivätunnelmaa se ei kuitenkaan tehnyt.

– Tunnelman saamiseksi pitäisi olla tapahtumia, johon ihmiset uskaltaisivat tulla ja jossa voisi tavat toisiaan. Tavallisestihan Pekanpäivillä on ihan jokaiselle jotain, hän pohtii.

Jos Pekkaa ei saada kukitettua loppuun se on uudestaan maalattavana Pekan Pimiöillä. Marjut Möttönen haki tuntumaa akryllimaaleihin.
Jos Pekkaa ei saada kukitettua loppuun se on uudestaan maalattavana Pekan Pimiöillä.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_