Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pe­laa­ja­ba­ro­met­ri: Pe­laa­mi­nen li­sään­tyi ko­ro­na­eris­tyk­sen aikana

Suomalaiset kokevat sekä ei-digitaalisten että digitaalisen pelien pelaamisensa lisääntyneen koronan aiheuttamissa poikkeusoloissa. Tämä näkyy myös uuden Pelaajabarometrin ei-digi- ja digipelaamista koskevissa tuloksissa. Jo aiemmin korkealla olleet lukemat kasvoivat hieman. 10-75-vuotiaista suomalaisista 98,2 prosenttia pelaa ainakin joskus pelejä, kun mukaan otetaan kaikenlaiset pelaamisen muodot. Digitaalisia pelejä pelaa ainakin joskus 78,7 % suomalaisista. Digitaalinen pelaaminen on noussut 2,5 prosenttiyksikköä edellisen Pelaajabarometrin tuloksista.

Aktiivisia eli vähintään kerran kuukaudessa pelaavia digipelaajia on nyt 63,6 prosenttia suomalaisista, kun heitä oli edellisessä Pelaajabarometrissä 60,5 prosenttia.

Erityisesti nuorin, 10-19-vuotiaiden ikäryhmä sekä kolme- ja nelikymppisten ikäryhmät ovat kokeneet digitaalisen pelaamisensa lisääntyneen koronan aiheuttamissa poikkeusoloissa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.