Tilaajille

Pe­sis­kat­so­moi­ta avataan hieman tämän viikon pe­lei­hin – kat­so­mot jaetaan loh­koi­hin

Pesäpallokauden sarja-avaus on edessä muutaman viikon päästä, mutta vielä ei ole mitään tietoa, montako ihmistä katsomoissa saa olla. PattUn puheenjohtaja Jari Suonvieri: "Kyllä tämä epätietoisuus on kaikkein tympeintä.

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto lievensi kokoontumisrajoituksia Oulua lukuun ottamatta muualla Pohjois-Pohjanmaan alueella. Sallittu osallistujamäärä nousi ensin 20 henkilöön ja toukokuun viimeisellä viikolla 50 henkilöön. Suurempia kokoontumisia voidaan järjestää erityisin varotoimin ja terveysturvallisuus huomioon ottaen.

Tämä tarkoittaa sitä, että Pattijoen Urheilijoiden naisten ykköspesisjoukkue ja miesten superpesisjoukkue saavat ottaa tämän viikon harjoitusotteluihinsa jonkin verran yleisöä. Naiset pelaavat torstaina Tyrnävän Tempausta ja miehet lauantaina Kempeleen Kiriä vastaan. Katsomot jaetaan lohkoihin, joten yleisöä on mahdollista päästää sisälle kaikkiaan muutamia kymmeniä. Vielä alkuviikosta oli epäselvää, kuinka monta lohkoa seura saa rakennettua MiiluAreenalle. Tiistaisen tiedon mukaan lohkoja tulisi kaksi, eli areenalla saisi olla yhteensä 40 henkilöä. Kun siitä vähennetään toimitsijat, tulisi myyntiin kolmisenkymmentä lippua. PattUn puheenjohtaja Jari Suonvieri tosin totesi, että tilanteet voivat muuttua vielä viikon edetessä, eli lohkoja saattaa tulla lisää, mikäli kentän reunalle järjestyy bajamajoja.