Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pe­sis­kou­lu käyn­nis­tyy 1. ke­sä­kuu­ta

Pesiskoulu järjestetään Pattasten urheilupuistossa. Yhteen ryhmään otetaan enintään 30 lasta.
Pesiskoulu järjestetään Pattasten urheilupuistossa. Yhteen ryhmään otetaan enintään 30 lasta.
Kuva: Kim Keränen

PattU Junioreiden perinteinen pesiskoulu järjestetään myös tulevana kesänä 1.–12. kesäkuuta. Treenit vedetään siten, että 6–9-vuotiaat harjoittelevat kello 10–11.30 ja 10–12-vuotiaat kello 12–13.30.

Pesiskoululaisilla on mahdollisuus jatkaa oman ikäisten joukkueissa kesän ajan, jos pesiskärpänen puraisee. Lisäksi syksyllä aloitetaan matalan kynnyksen pesisharrastusta pesisliikkarin muodossa.

Koronan riskejä on haluttu huomioida myös pesiskoulutoiminnassa. Harjoitukset suunnitellaan siten, että ryhmäkoot pysyvät pieninä. Jokaiselle osallistujalle pyritään järjestämään oma henkilökohtainen räpylä ja kypärä lainaan koko pesiskoulun ajalle. Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan saatekirje, jossa kerrataan THL:n, avin ja pesäpalloliiton ohjeistuksia siitä, miten harjoitukset vedetään mahdollisimman pienin riskein.

Pesiskoulun vetäjinä toimivat Enni Nissilä, Emmi Kohal ja Niko Kallioinen. Pesiskouluvastaavana toimii tänä kesänä Reetta Salmela ja pesiskoulun rehtoria supermiehistä tuttu Juuso Keski-Koukkari.

Ilmoittautuminen pesiskouluun löytyy seuran nettisivuilta www.pattujuniorit.fi.