Pos­ti­lak­ko uhkaa pit­kit­tyä: Näin luet Raahen Seutua lakosta huo­li­mat­ta

Päi­vä­kan­nos­sa ole­vat Raa­hen Seu­dun tilaajat jäävät postilakon aikana leh­teä. Digitunnukset kannattaakin nyt ottaa haltuun.
Päi­vä­kan­nos­sa ole­vat Raa­hen Seu­dun tilaajat jäävät postilakon aikana leh­teä. Digitunnukset kannattaakin nyt ottaa haltuun.
Kuva: Vesa Joensuu

Raahen Seudun ja Raahelaisen uutisia pääsee lukemaan kuitenkin aktivoimalla digitaaliset palvelut sisältävä Kaleva- tili.

Ka­le­va-tili kuu­luu jokaisen Raahen Seudun tai muun konsernin lehden ti­laa­jal­le. Ti­lin luo­mi­nen on il­mais­ta ja sitä var­ten kirjautuja tarvitsee toi­mi­van säh­kö­pos­ti­o­soit­teen ja leh­ti­ti­lauk­sen asi­a­kas­nu­me­ron.

Ka­le­va-ti­liin kuu­luu raa­hen­seu­tu.fi:n ra­ja­ton lu­kuo­i­keus sekä Raa­hen Seu­dun ja Raa­he­lai­sen nä­köis­leh­det. Jokainen perheenjäsen voi lukea sisältöjä samalla lehtitilauksella (asiakasnumerolla), kunhan tekee ensin henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen omalla sähköpostiosoitteellaan. Ohjeita Ka­le­va-ti­lin käyttöön ottamiseksi löytyy osoitteesta ka­le­va­me­dia.fi/di­gi­hal­tuun.

PAU eli Posti- ja logistiikka-alan unioni ilmoitti sunnuntaina valtakunnansovittelijalle, työnantajaliitto Paltalle ja työnantajalle uusista lakoista.

Uudet työseisaukset koskevat postinjakelua, postinkäsittelyä, postinkuljetusta sekä toimihenkilö- ja myymälätehtäviä koko maassa 25.11.2019 klo 00.00 – 8.12.2019 klo 24.00.

Työnseisaus koskee lisäksi ilmoitetulla ajalla kaikkia henkilöitä, jotka tekevät Viestinvälitys- ja logistiikka-alan työehtosopimuksen P-liitteen mukaisia töitä yllä kerrotuissa yhtiöissä. Lakon piirissä on noin 10 000 Postin työntekijää. Työnseisaus ei koske sanomalehtien varhaisjakelua.