Powerin B-tytöt edel­leen neljän jou­kos­sa

Raahe Powerin Ella Rahkola pääsee seuraavassa SM-sarjan turnauksessa tammikuussa pelaamaan tuttuun kotisaliin.
Raahe Powerin Ella Rahkola pääsee seuraavassa SM-sarjan turnauksessa tammikuussa pelaamaan tuttuun kotisaliin.

Raahe Powerin B-tytöt pitivät paikkansa SM-sarjan neljän parhaan joukossa. Lauantaina Orivedellä tuloksena oli kaksi voittoa ja tappio.

–Kyllä se mieltä lämmittää, että pystytään pelaamaan ja pysymään tällä tasolla. Meillä on hyvä nippu ja tytöt ovat kasvaneet kauden aikana, valmentaja Jarno Saarela kommentoi.

Raahe Power avasi A-poolin turnauksen voittamalla Kuortaneen Lentopallon 0-2 (22-25,17-25).

–Oltiin tosi vahvoja ja valmiita ensimmäiseen peliin. Tosi hyvällä ilmeellä pelattiin, Saarela kertoi.

Ylöjärven Ryhtiä vastaan Raahe Powerille tarjottiin avauserän voittoa, mutta useampi eräpallo ei onnistunut. Toisessa erässä peli oli vaisumpaa ja Ryhti vei 0-2 (25-27,20-25) -voiton.

–Harmittavia palloja, jotka oli muutaman sentin liian pitkiä syötöissä ja lyönneissä, Saarela sanoi ensimmäisen erän ratkaisupalloista.

Turnauksen kakkossija ja paikan säilyttäminen A-poolissa varmistui hyvällä ottelulla Maskun Katajaa vastaan. Kataja kaatui 0-2 (17-25,12-25).

–Hyökkäys ja torjunta oli hyvää. Vastaanoton kautta saatiin vahvaa tekemistä keskihyökkäyksiin, Saarela sanoi.

Raahe Power on saamassa seuraavan A-poolin turnauksen Raaheen. Bussilla ajaminen on tullut jo varsin tutuksi kauden aikana.

–Nyt ollaan A-ja B-tyttöjen kanssa ajettu peräkkäisinä viikonloppuina Tampereen väliä ja käyhän se mielessä, että voisi välillä tehdä muutakin, Saarela naureskeli.

Raahe Powerin ohella neljän joukossa pelaavat Ylöjärven Ryhti, Blues Volley Järvenpäästä ja Alajärven Ankkurit.