Puo­lit­tai­nen te­ke­mi­nen ei riit­tä­nyt kotona

WoVon Annika Mikkilä sai juhlia 2-sarjan vierasvoittoa varsin tutussa ympäristössä sunnuntaina.
WoVon Annika Mikkilä sai juhlia 2-sarjan vierasvoittoa varsin tutussa ympäristössä sunnuntaina.

Raahen Lentopallo hävisi sunnuntaina naisten 2-sarjan ottelussa WoVo 2:lle puhtaasti 0–3 (18–25, 11–25, 20–25). Tappio ei jättänyt selityksille paljoa tilaa.

–WoVo oli kaikilla osa-alueilla sata kertaa parempi. Ei pystytty vastaamaan siihen missään vaiheessa ottelua, RaLepan valmentaja Jarno Saarela kommentoi.

WoVo pelasi hyvin ja Jarno Saarela antoikin siitä ansaittua tunnustusta vastustajalle. Enemmän valmentajan kuitenkin mielessä pyöri oman joukkueen jääminen alle oman tason.

–Niin hampaaton esitys kuin vain voi olla. Kaikissa pikku jutuissa lähdetään oikomaan. Nyt, kun vastustaja pelasi hyvin, ei jakseta, että pystyttäisiin vastaamaan.

Vieraiden riveissä voittoa juhli raahelainen Annika Mikkilä, joka nykyään pelaa WoVon liigajoukkueessakin. Edellisestä virallisesta ottelusta kotimaisemissa oli vierähtänyt aikaa nelisen vuotta.

–Kaikilla meni peli tosi hyvin. Oli tiivis tunnelma, kun yleisö on lähellä ja jaksaa pitää meteliä. Hyvä meininki, Mikkilä sanoi.

Annika Mikkilä on saanut ihan hyvin vastuuta liigassakin. WoVon hankittua joulukuussa kaksi ulkomaalaisvahvistusta, niin vastuu on jäämässä pienemmäksi.

–Muutaman pelin olen pelannut näiden kanssa. Liigassa on niin paljon porukkaa nyt.

WoVo 2:n ohitti voitolla RaLepan sarjataulukossa ja nousi kakkoseksi. RaLepalla on täydet mahdollisuudet nousta takaisin ohi nousukarsintaan oikeuttavalle sijalle, kun joukkue on pelannut ottelun rovaniemeläisiä vähemmän. Tietenkin se vaatii kahden jäljellä olevan ottelun voittamista.