Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Py­hä­joel­la suun­nis­te­taan lauan­tai­na kan­sal­li­set kisat – Rau­ti­pe­rän alueen kartta päi­vi­tet­tiin tähän päivään

Jatkossa Pyhäjoen hiihtomajan alueella on hyvä harjoitella ja kisata suunnistusta.

Saloisten Reipas järjestää lauantaina kansallisen keskimatkan suunnistuskilpailun Pyhäjoen hiihtomajan maastossa. Rautiperän alueesta on tehty seuran toimesta päivitetty kartta.

– Hiihtomajan ympäristössä on tapahtunut monenlaisia muutoksia, sillä sinne on tehty muun muassa frisbeegolfrataa. Kartta ei ole ollut ajantasainen, mutta nyt se on. Kahden viime vuoden aikana suunnistuskartta on piirretty täysin uusiksi. Siinä on käytetty gps-pohjaista karttapiirtämistä, joten uusi kartta on tarkka ja hyvä, tähdentää kilpailunjohtaja Juha Grekula Saloisten Reippaasta.

Järjestäjien tavoite on, että lauantaina kansallisessa kilpailussa rasteja etsii 100-200 kilpailijaa. Tarkka osanottajamäärä ei ollut vielä tiistaina tiedossa, sillä keskiviikkona ehtii tekemään vielä jälki-ilmoittautumisia.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.