Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pyörien päällä liik­ku­va ke­sä­asun­to tuo va­pau­den

Kesäkausi on alkanut suositulla Lohenpyrstön leirintäalueella. Vuoden 2019 parhaaksi SF-Caravan -jäsenalueeksi nimitetty Lohenpyrstö tuntuu nauttivan suurta suosiota.

Mikonkarissa Lohenpyrstön leirintäalueella kesä on pyörähtänyt komeasti käyntiin. Auringon lämmössä paistatellaan lähes jokaisen asuntovaunun- ja auton terassilla. Välillä merivedessä vilvoitellen. Vastaantulijat tervehtivät toinen toisiaan ja ruohoa leikatessa hoituu samalla myös naapurin alue.

Paikasta toiseen kiertäminen on ollut pitkään suosituin asuntoauto- ja vaunumatkailun muoto, mutta nykyään terassit ja suuret teltat pitävät karavaanarit paikallaan ja kiinteät kesäpaikat ovat lisääntyneet. Perinteiseen tyyliin tiellä reissaajia löytyy kuitenkin myös edelleen.

Entuudestaan suosittuun Lohenpyrstöön uskotaan tänä vuonna kunniamaininnasta johtuen saapuvan jopa aiempaa enemmän väkeä. Useimpien karavaanareiden matkailukausi alkaa perinteisesti juhannuksena.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.