Mainos: Raahen Seudun joulutarjous: Raahen Seutu Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Raa­he-Kiek­ko har­joit­te­li vii­kon­lop­pu­na kaksi voittoa

Raahe-Kiekon peli oli vielä kaikkea muuta kuin valmista, mutta saldona oli kuitenkin voitot.

Kokeilla oleva Dmitri Rozanov ehti väläytellä taitojaan Raahessa ja venäläishyökkääjä saanee sopimuksen Raahe-Kiekon kanssa.
Kokeilla oleva Dmitri Rozanov ehti väläytellä taitojaan Raahessa ja venäläishyökkääjä saanee sopimuksen Raahe-Kiekon kanssa.

Raahe-Kiekko voitti viikonvaihteen harjoitusotteluissa Ylivieskan Jääkarhut kotonaan 5–2 ja Limingan Kiekon lauantaina vieraissa 3–8.

Otteluista kotipeli oli sekavampi ja kaukana Suomen Cupin esityksestä JHT Kalajokea vastaan.

–Sekavaa ja tasoltaan huonompi. Oma kiekollinen peli ei ollut sitä mitä olisin toivonut, Raahe-Kiekon valmentaja Arto Ylisaari kommentoi perjantaina.

Kotiottelun tehoista vastasivat Ville Kuorilehto 2+0, Joni Suominen 1+1, Anton Brevid 0+2, Sami Ekoluoma ja Aleksei Lapshin 1+0 sekä Bogdan Dergachev ja Tuomas Lohtander 0+1.

Lauantaina LiKi kaatui vieraskaukalossa paremman esityksen jälkeen. Maalissa vastuuta saivat nuoret Juho Tarkka ja Eetu Eskola.

–Hyvin pojat suoriutuivat maalissa. Pelaaminen oli muutenkin parempaa kuin eilen. Pienessä kaukalossa enemmän kaksinkamppailuja ja oli pelaamisen meininkiä, Ylisaari kertoi.

–Oltiin molemmissa otteluissa edellä, mutta vähän näpräämistä oli pelaaminen eikä missään nimessä valmista. Sinänsä ihan hyvältä näyttää tässä vaiheessa ja hyvä porukka saadaan kaukaloon, Ylisaari lisäsi.

Raahe-Kiekon riveissä harjoitusotteluissa oli mukana useampi pelipaikkaa hakevat venäläispelaaja. Tryouttien kohtalo selviää alkuviikosta.

–Ottelut selkeyttivät itselle joukkueen kokoamista ja tryout-miesten tilannetta, Ylisaari sanoi.

Raahe-Kiekko on näillä näkyminen tekemässä sopimuksen kahden puolustajan ja kahden hyökkääjän kanssa. Lopullinen ratkaisu pitäisi olla julkaistavissa alkuviikosta.

–Ensi viikolla kerrotaan ketkä jäävät ja ketkä lähtevät pois. Neljästä on ollut puhetta. Tulijoita olisi Suomestakin, Ylisaari sanoi.

Yksi Raaheen jäävistä pelaajista on todennäköisesti hyökkääjä Dmitri Rozanov. Taitava ja nopea venäläinen ehti ihastuttaa taidoillaan kotikaukalossa, vaikka tehopisteet jäivätkin vielä nollille.

Raahe-Kiekon kausi II-divisioonassa alkaa 23.syyskuuta. Ennen sarjan avauspeliä Raahe-Kiekko kohtaa harjoitusotteluissa vielä torstaina Raahessa vierailevan LiKin ja YJK:n myöhemmin vieraissa.