Raa­he-Kiek­ko pääsee tauolle hyvään aikaan

Raahe-Kiekon hyökkääjä Jesse Häkkinen syötti sunnuntaina kolme maalia ja johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä tehoilla 4+11.
Raahe-Kiekon hyökkääjä Jesse Häkkinen syötti sunnuntaina kolme maalia ja johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä tehoilla 4+11.
Kuva: Arkisto / Roy Viitanen

Raahe-Kiekko kohtasi sunnuntain vierasottelussa Karhu HT:n Porissa. Matkasta ei jäänyt käteen kuin kilometrejä, kun kotijoukkue voitti Suomi-sarjan ottelun 9–4 (3–1, 3–1, 3–2).

– Vastustaja oli kova. Tänä viikonloppuna alkoi näkyä, ettei meidänkään materiaali kestä seitsemää loukkaantumista. Positiivista oli se, että ei tullut lisää loukkaantumisia ja päästään huilaamaan ensi viikonloppu, Raahe-Kiekon valmentaja Joni Hannuksela kommentoi.

Raahe-Kiekon maaleista vastasivat Arttu Rautiala, Mikko Vainikka, Richard Miscik ja Toni Nurminen.

Useamman tehopisteen ottelua pelasivat Jesse Häkkinen 0+3 ja Atte Junnila. Maalissa pelannut Jonas Holmberg venyi kiekon eteen 58 kertaa.

Karhu HT:n tehokkaimmat olivat Ville Valli 2+4, Jesse Huhtala 3+2 ja Miikka Huhtala 1+3. Maaleistaan Karhu HT teki kaksi alivoimilla, yhden ylivoimalla ja toiseksi viimeisen tyhjiin, kun Raahe-Kiekko haki kavennusmaalia ottelun lopussa.

Raahe-Kiekkokin pääsi erikoistilannemaalien makuun, kun Arttu Rautiala ja Mikko Vainikka viimeistelivät kahden pelaajan ylivoimilla.

Raahe-Kiekko pääsee kahden viikon tauolle. Suomi-sarja jatkuu 16. marraskuuta sarjakolmosen Kiekko-Espoon vieraana. Samalla pelimatkalla Raahe-Kiekko kohtaa myös Järvenpään Haukat.

Tauko tulee Raahe-Kiekon osalta hyvään saumaan. Sairastupalista on kasvanut alkukauden aikana ja kahden viikon kuluttua se lyhenee ainakin Kalle Sippalalla. Myös Joni Suomisen ja Jarkko Heikkilän paluu kaukaloon voi olla mahdollista.