Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Raa­he-Kie­kon runko säilyi – hyök­kä­jiä saattaa olla vielä tulossa

Pörssikärki Joonas Hatula lähti Ruotsiin, mutta muuten Raahe-Kiekon vaihtuvuus on ollut pientä. Teemu Vääräkoski kipparoi jälleen liukasliikkeistä joukkuetta kohti pudotuspelejä.

Raahe-Kiekko avasi jäätreenikautensa viime viikon keskiviikkona. Reilussa viikossa joukkue on ehtinyt tehdä jo monta piirtoa jäähän, mutta toki tuntuma on vielä vähän hakusessa. Aikaa sarja-avaukseen on vielä kuitenkin melkein kuukausi, joten neljässä viikossa ehtii vetää aika monet harjoitukset. Suomen Cupia ei tänä syksynä pelata, mutta tuleviin viikkoihin mahtuu ainakin neljä harjoitusottelua. Niistä kaksi on II-divarissa kiekkoilevaa Vuokatti Team Sportia vastaan. Kerran Raahe-Kiekko käy vieraskentällä testaamassa Rovaniemen Kiekon U20-joukkueen vireen juuri ennen sarja-avausta. Lisäksi ohjelmassa on harjoitusottelu kotihallissa Laseria vastaan.

Raahe-Kiekon runko pysyi kasassa varsin hyvin. Toki pientä vaihtuvuutta tuli, mutta se kuuluu asiaan. Ehkä eniten joukkuetta kirpaisee Joonas Hatulan lähtö Ruotsiin, sillä hän oli viime kaudella joukkueensa tehokkain pelaaja.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_