Raahe Trail Runin ve­to­vas­tuu Reip­paal­le

Polkujuoksutapahtuma Raahe Trail Run siirtyy ensimmäistä kertaa järjestettäväksi Saloisten Reippaalle. Tapahtuma on ollut sen perustajan Marko Kravun päävastuulla neljänä viime kesänä. Nyt Krapu on kuitenkin päättänyt väistyä tehtävästään ja aiempinakin vuosina taustalla tapahtuman järjestämisessä ollut SalRe siirtyy tapahtuman johtoon.

– Markosta tuntui, että hän haluaa tässä vaiheessa siirtää viestikapulan kokonaan Reippaalle, kertoo uudeksi kilpailunjohtajaksi nimetty Olli Mäkinen.

– Ajateltiin, että halutaan ehdottomasti jatkaa tapahtuman kulkua, kun Marko sai sen niin hyvään vauhtiin.

Saloisten Reippaalla on urheiluseurana vankka kokemus urheilukilpailujen järjestämisestä.

– Meillä on hyvä ja vankka organisaatio, joten yhdessä porukalla saadaan järjestettyä varmasti myös tämä. Markoa pitää kyllä kiittää hyvästä pohjatyöstä ja selkeästä konseptista. Sen ansiosta meidän on ollut hyvä jatkaa tämän kesän tapahtuman järjestelyä, kertoo Mäkinen.

Pekanpäivien aikaan järjestettävä Raahe Trail Run juostaan tänä vuonna lauantaina 29. kesäkuuta. Viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma tarjoaa jälleen vaihtelevia reittejä Hummastinvaaran maastoissa. Matkat ovat 31 kilometriä, 21 kilometriä, 10 kilometriä ja viisi kilometriä. Kilpasarjojen lisäksi tarjolla on hupisarjoja luonnossa rennommalla mielellä liikkumiseen.

Uutena matkana on lasten kilometrin mittainen JunnuTonni, jonne ilmoittaudutaan paikan päällä. Muuten kilpailukeskuksena on entiseen tapaan Harakkamäen koulu.