Raa­he­lai­sil­le mi­ta­li­si­jo­ja ral­li­sprin­tin SM-sar­jas­ta

<span class="type--person">Jarno Virta</span> ja <span class="type--person">Meiju Viitanen</span> ajoivat hopealle. <span class="type--person">Pekka Keski-Korsulle</span> ja <span class="type--person">Veijo Viitaselle</span> pronssia.

Rallisprintin SM-sarjan mitalisijat ratkaistiin viime lauantaina kauden viimeisessä osakilpailussa Kouvolassa.

Nelivetoluokassa Ford Fiesta S2000-autolla tasaisen kauden ajanut Raahen Urheiluautoilijoiden Pekka Keski-Korsu otti sarjan kolmannen tilan haltuunsa jo talviosakilpailuissa.

Kolmannessa osakilpailussa Kauhavalla raahelainen ajoi asfalttipinnalla puolitoistakertaisista pisteistä ja nousi jo toiseksi.

Loppukaudesta Keski-Korsu ei kuitenkaan voinut mitään samassa luokassa uudemmalla R5 Skoda Fabialla ajaneelle kokeneelle Ylistaron Jukka Ketomäelle.

Keski-Korsu ei startannut enää viimeiseen osakilpailuun, kun hän ei pystynyt enää omalla suorituksella vaikuttamaan loppusijoitukseen.

Toissavuoden SM-hopean ja viime vuoden viidennen sijan jatkoksi Keski-Korsu saavutti nyt rallisprintin SM-pronssia.

Ketomäki vei mestaruuden ennen seitsenkertaista mestaria Kellonkosken Tomi Halliaa.

Kaksivetoisten autojen sarjassa mestaruuden saalisti Kokemäen Urheiluautoilijoiden Ari Salonen.

Juniorien mestaruussarjassa Jarno Virta ajoi Toyota Corollalla luokkavoitosta toiseen. Tässä luokassa osallistujamäärä jäi kuitenkin sen verran alhaiseksi, että se vaikutti pistekertymään.

Kouvolassakin raahelainen teki sen mitä pystyi voittamalla luokkansa ja tämä riitti juniorimestaruussarjan hopealle.

Naisten Cup-sarjassa Meiju Viitanen lähti viimeiseen osakilpailuun taistelemaan sarjan kakkostilasta. Kolmostila varmisti raahelaiselle tapahtumarikkaan ja epäonnisen kauden päätteeksi naisten sarjan hopean.

Isä Veijo Viitanen otti senioreiden luokassa kolmostilan.

Viitasen tiimin kauteen mahtui moottorin täystuhon lisäksi muitakin tekniikkamurheita, Meijun jalan murtuminen ja pari rajua ulosajoa.