Mainos

Raahen Hovi elää mukana kai­kis­sa elämän het­kis­sä

Raahen Hovi on juurruttanut paikkansa Raahen ykkösravintolana silloin, kun halutaan juhlistaa jotakin oikein erityistä hetkeä ja nauttia valkoisille pöytäliinoille katetusta juhlapäivällisestä. Tiesitkö, että Raahen Hovista saa paljon muutakin, burgereista ja keittolounaista lähtien?

Raahen Hovissa työskentelee viisi ammattitaitoista kokkia.
Raahen Hovissa työskentelee viisi ammattitaitoista kokkia.

– Raahen Hovissa on tarjolla monipuolinen lounasbuffet, jossa on huomioitu myös erikoisruokavaliot. Meillä voi nauttia kevyemmän keittolounaan (8 €) tai sitten koko buffetpöydän antimet (11,50 €) runsaista salaateista useampaan lämminruokavaihtoehtoon. Lounaisiin kuuluu aina alkusalaatti, jälkkäri ja kahvi tai tee, joten nälkä ei pitäisi jäädä kenellekään, kun meillä syö, nauraa Raahen Hovin yrittäjä Kari Haataja.

Lounaalla käy paljon vakiporukkaa alueen yrityksistä, pankeista ja vakuutusyhtiöistä, mutta koko ajan enenevissä määrin lounaspöydissä näkyy myös reissumiehiä, jotka ovat urakoimassa eri yritysten riveissä alueella käynnissä olevissa hankkeissa. Huomiotakkeihin sonnustautuneet raavaat miehet kaipaavat ruumiillisen työn tekijöinä usein myös tuhdimpaa ruokaa, mutta Hovin monipuolinen valikoima tyydyttää nälkäisimmätkin vatsat.

Maaliskuun Chef’s Special on härkä- tai chili-katkarapuruukku.
Maaliskuun Chef’s Special on härkä- tai chili-katkarapuruukku.

Lounaan lisäksi Hovissa on kuukausittain vaihtuva Chef’s Special, joka on tässä kuussa iki-ihana ysäriklassikko härkä- tai chili-katkarapuruukku. Kuukauden erikoisen saa aina samaan 15 euron hintaan. Ravintolan menussa on rennompi Street Food -lista burgereineen ja lämpimine voileipineen, mutta siitä löytyy myös perinteiset ja hienostuneemmat ravintola-annokset kokoava Á la carte -lista.

– Meidän baarinurkkauksessa on mukavat sohvat, joille voi tulla rauhassa hengähtää hetkeksi ja nauttimaan vaikka cappuccinon, lasin viiniä tai pitkän huurteisen telkkaria katsellen, Kari vinkkaa

Täyden palvelun kokouspalvelut

Yrityselämää Raahen Hovi palvelee tarjoamalla kattavat vaihtoehdot kokousten ja eri tilaisuuksien järjestämiseen. Kokoustiloja löytyy intiimistä viiden hengen tilasta aina vastikään uusittuun, 50 henkeä vetävään Brahe-kabinettiin. Viihtyisään saunakabinettiin mahtuu 15 vierasta ja alakerran ravintolan yhteydessä oleva Narrikabinetti vetää tarvittaessa vaikkapa sata tapahtumavierasta. Kaikki tilat on varustettu nykyaikaisilla AV-välineillä.

Vastuullisuus tärkeää

Raahen Hoville on tärkeää noudattaa vastuullisia arvoja kaikessa toiminnassa. Keittiössä hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa. Rasvat kerätään talteen ja niistä valmistetaan dieseliä. Idut ja yrtit tulevat lounaspöytiin Kalajoelta ja yritys on liittynyt mukaan myös ResQ-palveluun, jossa vähennetään hävikkiruuan määrää.

Raahen Hovin ravintolatunnelmaa.
Raahen Hovin ravintolatunnelmaa.

- Perheyrityksenä vastuullisuus on meille tärkeää. Uuden ResQ-palvelun kautta voimme myydä muodollista maksua vastaan lounaalla tarjottua ruokaa, joka muuten menisi lounaan jälkeen hävikkiin. Annoksista tulee ilmoitus kännykän ResQ-sovellukseen ja maksukin hoituu samalla välineellä. Ruuat on valmiiksi asiakkaalle pakattuja ja niitä säilytetään asianmukaisesti kylmässä. ResQ-annoksista syö helposti parikin ihmistä, jopa pieni perhe. Helpottaa varmasti monen kiireisen lapsiperheen arkea, yrittäjä hymyilee.

Ravintola:

• Aamiaisbuffet

• Lounas

• Á la carte

• Ryhmämenut

• Baari

Kokouspalvelut:

• Tilat

• AV-välineet

• Tarjoilut

Yhteystiedot:

• Kirkkokatu 28, Raahe

• www.raahenhovi.fi

• +358 10 277 4550