Mainos: Raahen Seudun joulutarjous: Raahen Seutu Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Raahen ra­ket­ti­kau­poil­la vil­kas­tuu aa­ton­aat­to­na

Tiistaina, kolme päivää ennen uudenvuodenaattoa rakettikauppa on vielä hiljaista. Tavaran riittämisen kannalta ilotuliteostokset kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Raahessa raketteja on mahdollista ostaa useammasta paikasta, ja kaikista väljimmin rakettiostokset voisi hoitaa ennen uudenvuodenaattoa. Raahen Citymarketissa myymässä olleet Essi Bäckman ja Markus Kohal Pattijoen Urheilijoista kertovat, että vilkkaimmillaan kauppa käy illalla päivää ennen uudenvuodenaattoa. Aattonakin raketteja vielä ostetaan.

– Kaupan puolelta toivotaan, että asiakkaat liikkuisivat aiemmin, koska tavaraa on hyllyssä vähemmän mitä viime vuonna, rakettimyyjät kertovat.

Yle kertoo, että korona on laittanut rahtiliikenteen sekaisin, jonka takia raketteja ei ole saatu myyntiin normaalia määrää. Luonnollisesti tavaraa on vähemmän viimeisinä päivinä, jonka takia rakettiostokset kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.