Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Raahen Seutu kertoo vaa­li­tu­lok­sen ver­kos­sa

Ennakkoäänet julkaistaan sunnuntai-iltana kello 20. Raahen Seudun verkkosivuilla seurataan ääntenlaskennan edistymistä tuloksen valmistumiseen saakka.
Ennakkoäänet julkaistaan sunnuntai-iltana kello 20. Raahen Seudun verkkosivuilla seurataan ääntenlaskennan edistymistä tuloksen valmistumiseen saakka.
Kuva: Vesa Joensuu

Raahen Seutu uutisoi sunnuntain eduskuntavaalien tuloksen sekä paikallisten ehdokkaiden tunnelmat ja kommentit vaalituloksesta tuoreeltaan verkossa www.raahenseutu.fi.

Vaalien tuloslaskenta ei ehdi valmistua ennen maanantaina jaettavan paperisen Raahen Seudun painamista, mutta toimitus työskentelee tuloksen valmistumiseen saakka ja päivittää sunnuntai-illan ajan tilannetta lehden verkkosivuilla. Vierailemme päivällä äänestyspaikoilla ja illan kuluessa myös paikallisten ehdokkaiden vaalivalvojaisissa, joista raporttia tulee verkkolehteen tuoreeltaan.

Sunnuntai-iltana Raahen Seudun verkkosivulla voi seurata myös suoraa lähetystä Oulun vaalipiirin tuloslaskennan edistymistä Kalevan ja Yle Oulun yhteisissä Puolen Suomen vaalivalvojaisissa sunnuntaina klo 19.30 alkaen.

Lähetys näkyy Raahen Seudun verkkolehdessä www.raahenseutu.fi, sekä Kaleva.fi:ssä ja Yle Areenassa.

Kahden ja puolen tunnin mittaisessa lähetyksessä ääntenlaskenta päivittyy nopeasti. Mukana alueen ehdokkaita ja asiantuntijoita kommentoimassa huippujännittäväksi sanottujen eduskuntavaalien tulosta.

Puolueiden vaalivalvojaisten tunnelmia välitetään Oulusta ja Kajaanista.

Vaalilähetyksen juontavat Jesse Mäntysalo Ylestä ja Petri Laukka Kalevasta.

Puolen Suomen vaalivalvojaiset sunnuntaina 14.4. kello 19.30–22 .