Mainos: Tilaa Raahen Seutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Raa­hes­sa to­teu­tet­tu ai­kuis­neu­vo­la­työ on tun­nus­tet­tu mer­kit­tä­väk­si

Raahelaiset kansanedustajat Hanna-Leena Mattila (kesk) ja Katja Hänninen (vas) iloitsevat siitä, että Raahessa tehty aikuisneuvolatyö on tunnustettu merkittäväksi ikääntyvän väestön toimintakykyä edistäväksi toiminnaksi.

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta on saanut valmiiksi mietintönsä vanhuspalvelulain uudistamisen toisesta vaiheesta. Esityksen keskeisenä tavoitteena on vahvistaa ja parantaa ikäihmisten kotihoitoa ja kehittää asumispalveluita.

Sosiaali- ja terveysvaliokunta ehdottaa mietinnössään, että mahdollisuus järjestää ikäihmisten neuvolatoimintaa lisätään vanhuspalvelulakiin. Säännöksen tavoitteena on vakiinnuttaa ikääntyneiden neuvolatoiminta koko Suomessa. Eduskunta käsittelee lakimuutosta täysistunnossa tällä viikolla.

Valiokunnan asiantuntijakuulemisessa tuotiin esille ikääntyneille suunnattu neuvolatoiminta toimivana ratkaisuna ikääntyvän väestön hyvinvoinnin, toimintakyvyn ja terveyden ylläpitämiseksi ja ikääntymisestä seuraavien palvelutarpeiden ennakoimiseksi.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.