Mainos

Säh­kö­pyö­räi­ly laih­dut­taa ja säästää rahaa – ”Nopein tapa kulkea työ­mat­kat”

Sähköpyöräilyn suosio on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti. Yhä useampi suomalainen kulkee työmatkat sähköpyörällä ja säästää näin satoja euroja kuukaudessa.
Sähköpyöräilyn suosio on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti. Yhä useampi suomalainen kulkee työmatkat sähköpyörällä ja säästää näin satoja euroja kuukaudessa.

Sähköpyöräily on tehokasta liikuntaa

Sähköpyöräily on erinomaista rasvanpolttoliikuntaa, sillä sähköpyörällä syke ei nouse yhtä korkealle kuin tavallisella polkupyörällä raskaissa ylämäissä saattaa nousta. Sähköpyörällä saavutettava 50-70% sykealue on juuri ihanteellinen rasvanpolttoon ja kunnonkohotukseen.

Sähköpyörä madaltaa kynnystä aloittaa pyöräilyharrastus ja innostaa kulkemaan pyörällä pidempiäkin matkoja. Tällöin kokonaiskulutus nousee jopa suuremmaksi kuin lyhyempiä matkoja tavallisella polkupyörällä kulkiessa.

Vuosittainen rahansäästö merkittävä

Autoilun kustannukset kasvavat jatkuvasti. Kun huomioidaan ajoneuvon itsensä lisäksi polttoaine- ja huoltokustannukset, nousee autoilun hintalappu vuositasolla jo useisiin tuhansiin euroihin.

Jo alle 1600 eurolla saa työmatkakäyttöön sopivan sähköpyörän, jonka akku kestää jopa 100 kilometriä, eli akkua ei tarvitse ladata tavallisessa työmatka-ajossa päivittäin. Sähköpyörää on helppo käyttää ja akku ladataan kuin kännykkä, joten kovin monimutkaisesta laitteesta ei ole kyse.

Ennätyskysyntä tyhjentää varastot

Sähköpyörän räjähdysmäinen suosio näkyy myös alan erikoisliikkeissä. Kuntokaupan tuoteasiantuntija Henri Laine kertoo, että tästä vuodesta tuli sähköpyöräilyn läpimurtovuosi.

- Sähköpyörä on edullisin ja usein myös nopein tapa kulkea työmatkat. Moni välttelee nykypäivänä julkisia kulkuneuvoja ja haluaa kulkea työmatkat kätevästi sähköpyörällä. Sähköpyörien myynti on niin vilkasta, että useat mallit loppuvat jo alkusyksystä. Sähköpyörä kannattaa tilata nyt, kun suosituimpia malleja on vielä varastossa!

Artikkelissa mainitut tuotteet

Alle 1600 euron sähköpyörä työmatkoille

https://www.kuntokauppa.fi/sahkopyora-ecobike-s-cross-n

Kaikki sähköpyörät

https://www.kuntokauppa.fi/sahkopyorat