Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Seu­ra­kun­ta jal­kau­tuu kau­pun­gi­no­siin: Kyl­mä­nie­men, Vilpun ja Ka­na­van­ran­nan asuk­kail­le tuli kutsu

Raahen seurakunta järjestää kaupunginosatapaamisia kerran puolessa vuodessa. Tänään kesäkausi avataan seurakunnan kesäkodilla.
Raahen seurakunta järjestää kaupunginosatapaamisia kerran puolessa vuodessa. Tänään kesäkausi avataan seurakunnan kesäkodilla.

Raahen seurakunta aloittaa muutaman vuoden tauolla olleita kaupunginosatapaamisia.

Tapaamiset alkavat tänä iltana seurakunnan kesäkodilla Kylmäniemen, Vilpun ja Kanavanrannan asukkaiden kanssa. Kesäkautta startataan merellisen tekemisen, kahvittelun ja tutustelun merkeissä.

–Kanavanrannassa on paljon uusia taloja ja siellä saattaa olla myös muualta tulleita ihmisiä. Tarjoamme helppoa kontaktia seurakuntaan, matalan kynnyksen tapaamista. Ei ole tarkoitus, että me ainoastaan kutsumme meille, vaan että me myös jalkaudumme, kertoo kappalainen Harri Joensuu.

Kutsun kohdentaminen juuri Kanavanrannan ympäristöön on perusteltua sikälikin, että alueella on yksi seurakunnan tiloista, kesäkoti.

Ohjelmassa on yhteislaulua, seurakunnan lapsi- ja varhaisnuorisotyön ja partion lapsille järjestämää ohjelmaa ja mahdollisuus päästä vesille. Pikkulahden Palvelut tulee mukaan merikajakkeineen ja partiolaiset niin ikään kajakkeineen.

Tapaamiseen tulee mukaan koko Raahen alueen papisto kirkkoherraa myöten, muita seurakunnan työntekijöitä ja kanttori.

Vaikka perusajatuksena on tutustuminen, kutsutaan kaupunginosien asukkaita erityisesti seuraavaan, 10.6. toimitettavaan jumalanpalvelukseen.

Seuraavan kohdennetun kutsun Raahen seurakunta lähettää syyskuussa Kaupunginmetsän asukkaille. Heidän kanssaan on tarkoitus järjestää yhteistä tekemistä Raahen Hiihtomajan maastossa.