Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tai­tei­li­jak­si syn­ny­tään ja välillä kuol­laan­kin: Näin Jaakko Toi­vo­ses­ta tuli se mikä hän on, muun muassa Uk­rai­nan jor­mauo­ti­nen

Jaakko Toivonen joutui kuolettamaan itsestään huolellisesti treenatun kilpatanssijan, jotta hänestä tulisi tanssitaiteilija. Kilpatanssitaustasta on silti hyötyä. Harva tietää, että hän on slaavien jormauotinen: hän on tuomaroinut Ukrainan television Tanssii tähtien kanssa -kilpailuja.Tanssija Jaakko Toivonen lähti Raahesta alle 20-vuotiaana ensin Ouluun, sitten Rotterdamiin. Hän on kasvanut hollantilaiskuvioissa kansainväliseksi tekijäksi ja pystyy soveltamaan tanssitaiteilijan ja koreografin uraansa nyt myös pöydän ääressä hallintotehtävissä.
Tanssija Jaakko Toivonen lähti Raahesta alle 20-vuotiaana ensin Ouluun, sitten Rotterdamiin. Hän on kasvanut hollantilaiskuvioissa kansainväliseksi tekijäksi ja pystyy soveltamaan tanssitaiteilijan ja koreografin uraansa nyt myös pöydän ääressä hallintotehtävissä.
Kuva: Vesa Joensuu

On perjantai ja puolipäivä Raahen Työväentalolla.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.