Team Tempo jatkaa kärjen tahtiin

Raahelainen salibandyjoukkue otti kaksi odotettua voittoa häntäpään joukkueista.

Raahelaisjoukkue Team Tempo haki lauantaina kaksi voittoa Tyrnävältä ja jatkaa lohkonsa kärkikaksikossa. Nelosessa on jäljellä vielä kuusi ottelua. Pelit jatkuvat tammikuussa.
Raahelaisjoukkue Team Tempo haki lauantaina kaksi voittoa Tyrnävältä ja jatkaa lohkonsa kärkikaksikossa. Nelosessa on jäljellä vielä kuusi ottelua. Pelit jatkuvat tammikuussa.
Kuva: Roy Viitanen

Team Tempo otti kaksi selvää voittoa Tyrnävällä pelatussa 4. divisioonan sarjaturnauksessa. Voitot olivat ennakkoon odotettavissa, kun vastassa oli sarjan viimeisillä sijoilla majailevat joukkueet.

– Pitää nostaa hattua pojille. Pelattiin pirun hyvin tänään, Team Tempon valmentaja Markus Hassinen kommentoi.

Team Tempo avasi päivän voittamalla Hirvarit 6-3 (2-0, 3-1, 1-2). Ottelu kulki raahelaisten tahtiin ja vain turha löysäily antoi vastustajalle pari turhaa maalia viimeisessä erässä.

– Kaksi erää pelattiin hyvin. Sitten kolmannessa erässä 5-1 -johtoasemassa puolustamissa lepsuiltiin, kuten tahtoo monesti käydä johtoasemassa.

Hirvareita vastaan maalinteossa onnistuivat Mikko Veteläinen 2+0, Sulo-Olli Viitala 1+1, Jani Sillanpää 1+1, Niko Jyrinki 1+1 ja Janne Mykkänen.

Päivän toisessa ottelussa PartyBoys sai kyytiä tusinan maalin voimin ja Team Tempo kirjautti tuloslistaan 12 - 6 (1-0, 6-3, 5-3) voiton.

– Peli oli vielä selvempää meidän hallintaa ja oltiin jalalla parempia. Paikkoja olisi ollut yli kahteenkymmeneen maaliin. Vastustajan maalit tuli meidän merkkausvirheistä, Hassinen sanoi.

Ottelun Team Tempon tehopelaajat olivat Jani Sillanpää ja Sulo-Olli Viitala 2+3. Maaleja tehtailivat Janne Mykkänen 3, Mikko Kohola 2, Harri

Hautala ja Niko Jyrinki 1+1 sekä Jere Vuori.

Team Tempon lähtökohdat syksyn päättäneeseen turnaukseen eivät olleet parhaat mahdolliset. Sairastumiset ja muut menot kavensivat rosteria. Varsinkin puolustajat olivat kortilla lauantaina.

– Pakkipula meinasi tulla, mutta saatiin neljä pakkia peleihin. Koko viikko saatiin miettiä, että miten saadaan pelaajia mukaan, Hassinen kertoi.

Kahdella voitolla Team Tempo säilytti paikkansa lohkon kakkosena. Kärjessä oleva Kainuun Ärjy on tasapisteissä ja on kärkipaikalla voitettuaan keskinäisen ottelun syksyllä 2-5. Kärkeen on tyrkyllä myös SS Kanuuna, jolla on kaksi pistettä kärkikaksikkoa vähemmän kasassa.

Nelosen lohkon voittajalle on tarjolla suora nousu 3.divisioonaan. Lohkokakkonen karsii noususta joko kolmosessa kahdeksanneksi tai yhdeksänneksi sijoittuneen joukkueen kanssa.

Nelosessa on vielä kuusi ottelua jäljellä, joten kärkikolmikon suhteen kaikki on vielä avoinna sen suhteen, että kuka kolmikosta jää ilman nousumahdollisuutta.

Ottelut 4. divisioonassa jatkuvat tammikuun puolivälissä. Team Tempo matkaa silloin Kajaaniin turnaukseen ja kohtaa Ärjyn kauden jälkimmäisessä ottelussa.

– Kaikki on vielä omissa käsissä. Ärjyä vastaan on revanssin paikka tammikuun turnauksessa.