Mainos: Tutustu Raahen Seu­tuun! Lehti + digi nyt 2 kk 29 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Teea-Kai­sa Vikiö miettii ir­ti­ot­toa pe­sik­ses­tä – "Nyt tuntuu, että paras vaih­to­eh­to olisi ottaa etäi­syyt­tä ja happea koko hom­mal­le, mutta olen sem­moi­nen, että mieli saattaa muut­tua"

Siikajoelta lähtöisin olevaa pesäpalloilija Teea-Kaisa Vikiötä, 34, on viety huhupuheissa Helsingin Roihuttarista muun muassa Lapuan Virkiään, mutta hän ei vielä osaa sanoa varmuudella, jatkuuko pesisura.

– Kun on 25 vuotta antanut elämästään kaikkensa jollekin asialle, voi olla, että ehkä haluaa tehdä jotakin muutakin. En ole tehnyt lopullista päätöstä, etten kadu sitä. Olen treenannut koko ajan omatoimisesti, mutta tässä on niin monta asiaa, jotka vaikuttavat siihen, että voiko pelata vai ei. Ikää on mittarissa, ja pitää myös miettiä siviilipuolen asioita. Nyt tuntuu, että paras vaihtoehto olisi ottaa etäisyyttä ja happea koko hommalle, mutta olen semmoinen, että mieli saattaa muuttua. Joka toinen päivä haluaisi tosi kovasti pelata, mutta joka toinen päivä se ei voisi vähempää kiinnostaa, naisten Superpesiksen runkosarjan lyöjätilastossa yhdenneksitoista sijoittunut Vikiö pyörittelee.