Teemu Ol­lan­ke­to on vuoden kat­sas­tus­yrit­tä­jä

Saloisten Katsastus Oy:n toimitusjohtaja Teemu Ollanketo on palkittu vuoden 2019 katsastusyrittäjänä. Tunnustuksen myönsi hänelle Yksityisten Katsastustoimipaikkojen Liitto (YKL) ry.

Palkitsemisperustelujen mukaan Ollanketo on yrityksensä Saloisten Katsastus Oy:n kanssa aktiivisesti osallistunut katsastusalan kehittämiseen tuoden uusia ideoita ja ajatuksia ennakkoluulottomasti esille. YKL:n toiminnanjohtaja Björn Ziessler sanoo Ollankedon positiivisen asenteen olevan tunnettu suuressa osassa liiton jäsenyrityksiä ja muita autoalan toimijoita.

Raahelainen katsastusyrittäjä on oman toimintansa rinnalla myös kannustanut aktiivisesti muita katsastusalan nuoria toimijoita.

– Palkinnon myöntämiseen vaikutti myös se, että Teemu toimii yrittäjänä Saloisten Katsastus Oy:ssä yksin, sekä se, että katsastusalan lainsäädäntö on vasta lyhyen aikaa toimineelle yrittäjälle erityisen haasteellista, Ziessler toteaa.

Teemu Ollanketo avasi Saloisissa toimivan katsastusasemansa vuonna 2012.

– Tämä tunnustus tuli täydellisenä yllätyksenä, mutta tuntuu toki hyvältä, melko tarkalleen seitsemän vuotta katsastusyrittäjänä Raahessa toiminut Ollanketo toteaa.

Yksityisten Katsastustoimipaikkojen Liittoon kuuluu yli 200 jäsenasemaa.