Mainos

Tehoa mark­ki­noin­tiin, joka näkyy ja tuntuu

Ammattimaisia markkinointitarvikkeita myydään Suomessa poikkeuksellisen edullisesti.

-

Kevättä kohti mentäessä erilaiset ulkoilmatapahtumat lisääntyvät, ja etenkin Raahen tapainen historiallinen merenrantakaupunki kerää paljon tulijoita myös muualta. Tapahtumia riittää jo ennen Pooki Flakkaa –meripäiviäkin, joten yrityksen on syytä panostaa verkkosivujensa lisäksi myös siihen markkinointiin, joka näkyy ja tuntuu. Markkinointitarvikkeiden verkkokauppaan erikoistunut Markkinointitarvike.fi on jo useamman vuoden ajan tarjonnut kokonaisvaltaisia markkinointiratkaisuja, joissa laatu, hinta sekä asiantuntevuus yhdistyvät erinomaisella tavalla.

-

– Hyvä markkinointi vaatii näkyvän ja laadukkaan sekä yleisilmeeltään yhteneväisen varustuksen, joka sekä näkyy mahdollisimman monelle että on parhaassa tapauksessa myös monikäyttöinen niin, että tapahtumaan valittuja tarvikkeita voi esimerkiksi hyödyntää myös kivijalkakaupassa, kommentoi myyntijohtaja Niko Tuovola.

– Esimerkiksi roll-up –telineet ovat kevyitä, kompakteja ja erittäin helppoja kasata, joten niiden kuljettaminen mukana toimitettavalla kantokassilla on messukaudella vaivatonta, mutta niitä voi helposti hyödyntää myös kiinteissä myymälöissä. Myös erilaisia banderolleja voi usein käyttää niin ulkona kuin sisälläkin, tosin hieman koosta ja valitusta materiaalista riippuen. Ja lähes kaikilla pienillä liikkeillä on käytössä jonkinlainen A-teline, mutta siinäkin firman ilmeeseen sopivalla, siistillä ja ehjällä telineellä antaa yrityksestä asiallisen vaikutelman. Telineitä voi hyödyntää myös erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ohjaamaan vierailijoita oikealla sisäänkäynnille tai esimerkiksi oikeaan tilaan.

– Verkkokauppa mahdollistaa laajan valikoiman lisäksi edullisen hinnoittelun ja tavoitteemme on tarjota markkinointitarvikkeita Suomen edullisimpaan hintaan. Meiltä asiakkaamme myös saa kaiken tarvitsemansa kerralla, Tuovola kertoo.

Kun asiakas saa yhdellä puhelulla tai sähköpostilla myös tarvittavat painatukset ja lisätarvikkeet, niin lopputulos on kattava ja harkittu markkinointipaketti. 

Lisätietoja: Markkinointitarvike.fi