Tilaajille

Törrö kasvoi van­ki­las­sa Suomen vah­vim­mak­si: "Sen näki, mihin se rä­pel­tä­mi­nen johti, kun oli 11 vuotta van­ki­las­sa ja koko ajan se­kai­sin"

Raahessa ja Revonlahdella alkuviikosta vieraillut Mika Törrö selvisi 17 vuoden päihdeviidakostaan. Nyt hän haluaa auttaa muita päihdeongelmaisia. Hän haluaa myös maailman vahvimmaksi.

Raahessa ja Revonlahdella juuri vieraillut Mika Törrö on yli kaksimetrinen ja 180-kiloinen voimamies.
Raahessa ja Revonlahdella juuri vieraillut Mika Törrö on yli kaksimetrinen ja 180-kiloinen voimamies.
Kuva: Vesa Joensuu

– Aloitin päihteiden käytön 18-vuotiaana, ensin alkoholilla ja sitten mukaan tulivat huumeet. Sitten myös vankilat tulivat mukaan kuvioihin. Se kierre oli 35:een ikävuoteen asti. Olin alkoholisti jo 18-vuotiaana, kun pääsin koulukodista pois. Minulla oli alkoholin suhteen vain on-nappi päällä, kuvailee Suomen vahvin mies Mika Törrö elämänsä haastavinta aikaa.

Alkuviikosta Raahessa ja Revonlahdella vierailleen Törrön päihteetön aika täyttää ensi viikolla kuusi vuotta. Siihen aikaan mahtuu paljon hyvää. Hän löysi itselleen mieleisen harrastuksen, joka sai periaatteessa alkunsa jo vankilan porttien sisällä. Törrö kertoo, että vankilassa punttien nostaminen oli paras tapa purkaa paineita. Tämä johti siihen, että miestä alkoi kiinnostaa lähteä mukaan vahvin mies -kisoihin.