Tors­tai-il­ta­to­reil­le et­si­tään jär­jes­tä­jiä

Kaupunki haluaa Härkätorilla järjestettäville iltatoreille valtakunnallista näkyvyyttä.

Raahen kaupungin viestintä ja markkinointi -tiimi etsii järjestäjiä heinäkuussa torstaisin Härkätorilla järjestettäville iltatoritapahtumille.

Kaupunki haluaa kehittää tapahtumia niin, että niistä tulisi valtakunnallisesti tunnettu tapahtuma.

Järjestäjä voi olla esimerkiksi yritys tai yhdistys.

Järjestäjät saavat käyttää illan vapaasti asiakastapahtumaansa ja markkinointiinsa. Mahdollista on myös esimerkiksi järjestää kirpputoritapahtuma ja periä myyjiltä pöytävuokraa.

Tapahtumat voidaan antaa kokonaisuudessaan jollekin seuralle tai yhdistykselle järjestettäväksi. Sekin on mahdollista, että yksi yritys, yhdistys tai järjestö ottaa järjestettäväkseen kaikki torstai-iltatorit vaikka useana vuotena peräkkäin.

– Se olisi ideaali, että olisi innokas järjestäjä. Sellainen taho, joka haluaa tehdä oikein antaumuksella, Raahen kaupungin markkinointisihteeri Annekristiina Tuovinen sanoo.

Huomioitava on, että järjestäjä on vastuussa kokonaisuudessaan tilaisuudesta ja hankkii tapahtumaan kaikki tarvittavat viranomaisluvat sekä tapahtuman järjestämisessä tarvittavat äänentoistolaitteet, järjestysmiehet, ensiapuvastaavat, sammuttimet ja muut vastaavat.

Iltatorit ovat koko perheen tapahtuma, joten tapahtumassa tulee olla toimintaa myös lapsille.

Raahen kaupungin markkinointi myöntää järjestäjille tapahtuma-avustuksen. Se on suuruudeltaan 600 euroa tapahtumaa kohti. Avustuksen ehtona on, että tapahtumassa ei ole poliittista tai uskonnollista julistusta.

Tapahtumat alkavat kello 17 ja päättyvät noin kello 19–20.

Tämän vuoden tapahtumat täytyy varata 20. toukokuuta mennessä. Tähän mennessä varattuna on torstai 25. heinäkuuta. Silloin järjestäjänä on Rajatsi ry.