Tilaajille

Tuot­ta­jat ja am­mat­ti­keit­tiöt samassa pöy­däs­sä: Askel as­ke­leel­ta kohti keit­tiöi­den ruo­ka­lis­taa

Ammattikeittiöillä on halua ottaa ruokalistoilleen lähellä tuotettua ruokaa. Kunhan tuottaja saa jalostusasteen ja hinnan sopivaksi, yhteistyölle ei ole isompia esteitä.


Palvelupäällikkö Riitta Pekkala (toinen vasemmalta) kertoi juureksia, perunoita ja satokausituotteita menevän läheltä eniten suurkeittiöihin.
Palvelupäällikkö Riitta Pekkala (toinen vasemmalta) kertoi juureksia, perunoita ja satokausituotteita menevän läheltä eniten suurkeittiöihin.
Kuva: Sari Jaatinen

Ammattikeittiöillä ja paikallisilla tuottajilla on kohtaamisongelma.