Mainos: Syksyn supertarjouksena Raahen Seutu Digi + Lehti 4 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Tuttu kaava: Jymy vei ja PattU vikisi

Raahelaisjoukkue ei osaa voittaa tällä hetkellä sarjan kärkiporukoita. Peli on kaukana valmiista. Taistelu jatkuu lauantaina Rovaniemellä.

Pattijoen Urheilijoiden ja Sotkamon Jymyn tuplapeliviikko starttasi torstaina jymyläisten suvereenilla näytöksellä. Isät vastaan pojat -hengessä pelattu ottelu kirjattiin kotikentällään pelanneelle kainuulaisjoukkueelle 2-0 (6-1, 1-0).

Isäntäjoukkue oli yksinkertaisesti parempi kaikessa. Ottelun hahmoiksi nousivat Jymyn kärkietenijä Niilo Piiponniemi, jokeritykki Roope Korhonen sekä 17-vuotias lukkari Aapo Komulainen. Kolme juoksua ottelussa lyönyt Korhonen loisti sisällä ja Komulainen ulkona. Piiponniemi puolestaan meni vakuuttavasti kentälle, ja hän iski myös yhden kunnarin.

PattU ei näytä tällä hetkellä, kuin pieniä hetkiä, joukkueelta, joka voisi haastaa sarjan kärkiporukoita totiseen taisteluun voitosta. Toki päivän vire voi vaihdella, mutta karu fakta on se, että top 4 -joukkueilta se on ottanut tällä kaudella viidestä pelistä vain kaksi pistettä.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.