Val­tik­ka pysyy Te­räs-Kie­kol­la

TeKi voitti viikonvaihteen molemmat paikallispelit Joki-Kiekkoa vastaan.

Teräs-Kiekon maalivahti Ville Hyyppä oli loistavassa vireessä viikonvaihteen kahdessa paikallispelissä Pyhäjoen Joki-Kiekkoa vastaan.
Teräs-Kiekon maalivahti Ville Hyyppä oli loistavassa vireessä viikonvaihteen kahdessa paikallispelissä Pyhäjoen Joki-Kiekkoa vastaan.
Kuva: Roy Viitanen

Teräs-Kiekko voitti Pyhäjoen Joki-Kiekon niin perjantaina Pyhäjoella kuin lauantaina Raahessa. Teräs-Kiekon maalivahti Ville Hyyppä venyi kahdessa ottelussa lähes sata kertaa kiekon eteen.

– Perjantaina oli tiukkaa peliä ja omalta osalta onnistui tosi hyvin. Tänään alkoi vähän painamaan ja keskittyminen herpaantui lopussa, Hyyppä kommentoi lauantain voiton jälkeen.

Perjantaina PJK ja TeKi pelasivat vähämaalisen ottelun Pyhäjoella. TeKi juhli 1-2 (0-1, 1-0, 0-1) -voittoa, kun Topi Bovellan laukoi voittomaalin ajassa 57.03.

– Taidettiin olla kolmannessa erässä kymmenen minuuttia putkeen alivoimalla. Huikeaa taistelua pelaajilta ja palkinto tuli jäähyjen jälkeen voittomaalilla. Voitto kantoi varmasti tällekin päivälle, TeKin valmentaja Mika Partala kommentoi lauantaina.

Lauantaina Raahessa PJK oli vauhdissa vielä ensimmäisessä erässä, mutta toisessa erässä TeKi karkasi paikallisvastustajalta.

– Toisessa erässä notkahti. 4-1 -maalin jälkeen oli pelailua, PJK:n valmentaja Ville Korpela sanoi.

Teräs-Kiekko latoi lopulta lauantaina tulostaululle selvät 9-4 (2-1, 4-0, 3-3) lukemat. Ville Hyyppä torjui lauantaina 51 kertaa. Ottelun maalipaikkojen määrää kuvaa hyvin PJK:n maalivahtien Tomi Flinkin ja Ville Nousiaisen 41 torjuntaa.

Yleisöä paikallispeleissä ei ollut aivan totuttuun tapaan. Joulukiireet lienee verottaneet silmäpareja, kun Kielosaaressa katsojia oli 264 ja Raahessa 248.

Lue lisää paikallisotteluista maanantain 17.12. Raahen Seudusta.