Mainos

Vek­ki­kaih­ti­met ovat uusi si­sus­tus­tren­di – näin va­lit­set kotiisi sopivat kaih­ti­met

Kankaisista vekkikaihtimista on tullut kodin uusi sisustustrendi. Niiden avulla on helppo luoda erilaisia valaistuksia ja tunnelmia sisätiloihin sekä lasitetuille parvekkeille ja terasseille. Samaa sarjaa olevilla kaihtimilla luodaan tyylikäs, yhtenäinen ilme läpi koko asunnon lasipintojen.

Visor kaihdin on tyylikäs valinta omakotitalon isoihin ikkunoihin.
Visor kaihdin on tyylikäs valinta omakotitalon isoihin ikkunoihin.

Valitse kaihtimet käyttötarpeesi mukaan

Ikkunoiden sisäkarmeihin ja parveke- tai terassilaseihin kiinnitettäviä vekkikaihtimia saa erilaisilla kankailla eri käyttötarkoituksia varten. Kaihtimia valmistavan Visor Oy:n brändivastaava Aino Karjalainen neuvoo valitsemaan kaihtimet aina oman käyttötarpeen mukaan.

‒ Vekkikaihtimet tuovat yksityisyyttä ja suojaa auringon paahteelta. Kaihtimien kahteen suuntaan toimiva portaaton säätö ihastuttaa ihmisiä, ja niitä pidetäänkin jo perinteisten sälekaihtimien korvaajina, Karjalainen kertoo.

Jos olohuoneessa on esimerkiksi lattiaan saakka ulottuvat ikkunat, saa pimeinä iltoina suojaa ohikulkijoiden katseilta nostamalla kaihtimen ikkunan alareunasta ylöspäin. Maisemaa ei tarvitse kokonaan sulkea pois näkyvistä, vaan kaihtimen voi jättää auki ikkunan yläreunasta. Kun kaihtimelta haetaan ennen kaikkea näkösuojaa, Karjalainen opastaa valitsemaan läpinäkymättömän kankaan. Makuuhuoneet saadaan pimeiksi täysin valoa läpäisemättömillä kankailla.

Suosio lähti kasvuun parvekekaihtimista

Vekkikaihtimien suosio alkoi vuonna 2006 lanseeratusta parveke- ja terassikaihimesta. Kesäkuumalla lasitettu tila pysyy parhaiten viileänä, kun lasituksessa on aurinkosuojaus varjostamassa kovimmalta paahteelta ja muutama lasi raollaan, jotta ilma pääsee kiertämään.

‒ Sopivaa aurinkosuojaa parvekkeelle tai terassille valitessa kannattaa siis huomioida lasien käytettävyys. Kun jokaiseen lasiin asennetaan oma mittatilauksena valmistettu kaihtimensa, voidaan ovia avata ja sulkea ja kulkea niistä normaaliin tapaan, Karjalainen kertoo.

Parvekelasituksissa suosituimpia ovat Karjalaisen mukaan läpikuultavat kankaat, jotka ehkäisevät auringon häikäisyä ja heijastavat lämpöä takaisin ulos. Kangas ei kuitenkaan täysin peitä parvekkeelta avautuvaa kaunista maisemaa. Liian lämmön torjuntaan paras valinta vaalea, peittävämpi kangas, joka heijastaa mahdollisimman paljon valoa takaisin ulos, eikä ime lämpöä itseensä.

Kaihtimia saa kymmenessä eri kankaan värissä ja kolmessa eri profiilin värissä

Kaihtimien värivalikoimasta on helppo valita omaan sisustukseen ja käyttötarkoitukseen sopiva vaihtoehto, sillä kankaita on saatavilla eri värisinä läpikuultavista aina täysin pimentäviin saakka.

‒ Jokainen löytää valikoimastamme omaa silmäänsä miellyttävän ja sisustukseensa sopivan vaihtoehdon, Karjalainen vinkkaa.

Hyödynnä maksuton asennus- ja mittauspalvelu

Suomen Visor Oy valmistaa kaikki tuotteensa omassa tehtaassaan Kempeleessä. Kaihtimet voi hankkia suoraan verkkokaupasta tai kotiin voi tilata maksuttoman mittaus- ja esittelykäynnin. Tällöin myyjä tulee mittaamaan ikkunat tai parveke- tai terassilasit ja opastaa kangas- ja värivalinnoissa. Palvelu on maksuton eikä velvoita kaihtimien hankintaan.

Tutustu tuotteisiin ja varaa mittaus- ja esittelykäyntisi täältä: https://visor.fi/pages/mittaus-ja-asennuspalvelu