Mainos

Vinkkaa työ­ka­lus­ta työn­an­ta­jal­le ja nappaa 100 € lah­ja­kort­ti

Ovatko projektit jatkuvasti myöhässä aikataulusta?

-
Kuva: Projektinhallinta.info

Ovatko projektit jatkuvasti myöhässä aikataulusta? Ratkaise ongelma ja vinkkaa työnantajalle uudesta projektinhallintatyökalusta – Ansaitse käyttöönottoon johtaneesta vinkistä lahjakortti!

Tuntuuko myös, että viestintä työpaikalla on välillä hieman tehotonta? Jääkö asioita usein epäselväksi ja sen vuoksi koko projektin valmistuminen viivästyy? Hätä ei ole tämän näköinen – Projektinhallinta.info on erikoistunut projektinhallintaongelmiin. Lue lisää!

Kerro meille ja me autamme

Moni yritys kärsii tehottomista tavoista vetää projekteja. Liikaa aikaa ja resursseja kuluu sellaisiin asioihin, jotka eivät ole tuottavia. Ilmoita asian kanssa painivasta työnantajasta, ja auta yritystä sujuvampaan projektienhallintaan. Lisäksi käyttöönottoon johtaneesta vinkistä vinkkaaja saa 100 € arvoisen Amazonin lahjakortin! Täytä alla oleva lomake ja nappaa lahjakortti itsellesi!

Projektinhallinta.info

Projektinhallinta.info keskittyy tarjoamaan ratkaisuja projektinhallinnan ongelmiin. Sivustolta löytyy paljon tietoa sekä projektinhallintaan että tarkoin valikoituihin projektinhallintatyökaluihin liittyen. Sivustoa ylläpitää SEOSEON Digitoimisto.

Tarjolla on myös apua aina työkalujen käyttöönotosta varsinaiseen liiketoiminnan konsultointiin eli liiketoimintaprosessien suunnitteluun ja hallintaan. Myös asiaan liittyviä koulutuksia järjestetään sekä etänä että paikan päällä. Tiedustelut voi lähettää osoitteeseen info@projektinhallinta.info.

SEOSEON Digitoimisto on monday.comin ainoa Suomen kumppani ja myös kotimaisen Taimerin kumppani.

Ketterä projektinhallintatyökalu: monday.com

-
Kuva: Projektinhallinta.info

Monday.com on todella monipuolinen ja helppokäyttöinen projektinhallintatyökalu, jossa visuaalisuuteen on todella panostettu. Työkalun avulla pystyy luomaan erilaisia näkymiä ja kojelautoja, joten projektin tai prosessin edistymistä on helppo seurata yhdellä nopealla vilkaisulla. Työkalu on erittäin muuntautumiskykyinen ja muokattavissa kaikenkokoisten, ja minkä tahansa alan yritysten tarpeisiin. Mondayn avulla voit muun muassa hallita myyntiputkea, sisäistä viestintää, hallita projekteja ja paljon muuta!

-
Kuva: Projektinhallinta.info

Mondayta käyttää esimerkiksi valtava amerikkalainen monialayhtiö General Electric, Adobe, Uber sekä Lonely Planet, mutta yhtä hyvin se sopii pienemmällekin yritykselle. Mondayn hinnoittelu perustuu käyttäjämääriin, joten pienikin yritys voi hankkia monday.comin käyttöönsä ja kulut eivät päätä huimaa.

-
Kuva: Projektinhallinta.info

Kaikki halukkaat saavat kahden viikon veloituksettoman kokeilujakson. Kahdessa viikossa ehtii hyvin tutustua helppokäyttöiseen monday.com työkaluun ja testata sen eri ominaisuuksia. Kannattaa heti rakentaa oman yrityksen tarpeisiin sopivia boardeja ja kutsua tiimin jäsenet mukaan, jotta näette kuinka monday.com käytännössä tekee työskentelystä sujuvampaa.

Mikäli tarvitset apua, niin Projektinhallinta.info:n tiimi auttaa mielellään. Ei kysyvä tieltä eksy!

Ota monday.com kahden viikon veloituksettomaan kokeiluun täältä

-
Kuva: Projektinhallinta.info

Yrityksenhallintatyökalu: Taimer

Taimer on kattava kotimainen työkalu, jonka avulla voi hallita lähes kaikkia yrityksen toimintoja. Sen avulla pystyy korvaamaan tukun muita työkaluja. Säästöä syntyy siis jo työkalujen määrän pudotessa. Henkilökuntaa ei tarvitse myöskään kouluttaa erikseen erilaisia työkaluja varten, vaan pelkkä Taimerin kouluttaminen riittää pitkälle.

Taimerilla saat hoidettua esimerkiksi laskutuksen, raportoinnin, resursoinnin, asiakkuudenhallinnan, kulujen hallinnan ja taloushallinnon tehtävät.

-
Kuva: Projektinhallinta.info

Käyttöönotto tosin on hieman työläämpää mondayhin verrattuna ja käyttö vaatii myös hieman enemmän totuttelua. Tosin kunhan tiedot ovat koottuna järjestelmään, niin on yrittäjän helppo nähdä, että missä mennään avainlukujen ja muiden mittarien perusteella. Testijakso on ilmainen, mutta on kannattavaa varata koulutus heti alkuun, jotta pääsee heti alusta alkaen paremmin jutun juonesta kiinni.

Kattava esittely Taimer yrityksenhallintatyökalusta löytyy projektinhallinta.info sivustolta.

Ota Taimer veloituksettomaan kokeiluun täältä

Työkalujen tärkeimpiä ominaisuuksia

Molemmissa työkaluissa on paljon erilaisia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia. Erilaisten integraatioiden avulla määrä nousee entisestään, mutta tässä on nostettu esiin muutama tärkeä ominaisuus.

Asiakkuudenhallinta eli CRM

Toimiva CRM-järjestelmä on menestyvän yrityksen elinehto. Osana siihen kuuluu myöskin myyntiputken hallinta. Toimivan CRM-järjestelmän avulla saat konvertoitua liideistä uusia asiakkaita ja pidettyä yllä vanhoja asiakassuhteita sekä parannettua niitä ja tehtyä lisämyyntiä. Älä unohda asiakkaitasi enää koskaan!

Resursointi

Puutteellinen resursointi on suuri ongelma monelle yritykselle. Kun ei tarkkaan tiedetä, että mikä on käytettävissä oleva työtuntien määrä, niin se hankaloittaa kaikkea tekemistä. Ei osata välttämättä tarkkaan sanoa, että missä projektissa tarvitaan lisäapua ja mistä se apu sinne saadaan. Uusia projekteja ei välttämättä uskalleta ottaa vastaan, kun ei tiedetä, että selvitäänkö niistä kunnialla. Toisaalta taas joihinkin tehtäviin saattaa olla ylimitoitettu työvoiman tarve, joka sitten tietysti pois jostain muualta. Jaa työtehtävät tehokkaammin ja työntekijätkin kiittävät!

Projektinhallinta

Ehkä tärkein ominaisuus, joka vaikuttaa oikeastaan kaikkeen. Mikäli projekteja hallitaan tehokkaasti, niin silloin tuottavan työn osuus kasvaa. Myös resurssien allokointi projekteihin tehostuu, jolloin saadaan tehtyä enemmän. Parhaalla työkalulla sinä hallitset projekteja eivätkä projektit sinua.

Kommunikaatio paranee ja enää ei jää tiedon puutteen tai tietokatkosten vuoksi tehtäviä rästiin. Voit lukea kattavammin molemmista työkaluista projektinhallinta.info sivustolta.

-
Kuva: Projektinhallinta.info