Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Vuosien takaa -palsta palaa men­nee­seen

Kuluvan vuoden aikana poiminnoissa seurataan, mitä tapahtui vuonna 1937, 1967, 1987 ja 2007. Mitä lähemmäksi nykypäivää tullaan, sitä enemmän uutisissa painottuu paikallisuus. Palsta julkaistaan tällä paikalla keskiviikkoisin

-

1 Tasavallan presidentti päätti valtioneuvostossa eilen antaa eduskunnalle esityksen laiksi itsenäisyyspäivän viettämisestä yleisenä juhla- ja vapaapäivänä. Lakiehdotuksessa on voimassaolevia säännöksiä täydennetty määräämällä, että itsenäisyyspäiväksi lasketaan koko vuorokausi.

2 Raahen seurakunnan ja Rakennusliike Anttila & Saastamoisen välillä allekirjoitettiin torstaina urakkasopimus uuden seurakuntakodin rakentamisesta. Rakennustyöt aloitetaan välittömästi ja sopimuksen mukaan urakka tulee valmiiksi ensi vuoden toukokuun loppuun mennessä.

3 Kun pohjoisimmat golfkentät Suomessa löytyvät tällä hetkellä Oulusta ja Kokkolasta, niin ensi kesänä Siikajoella lyödään golfpalloja jo täyttä häkää. Täydellinen 9-ratainen golfkenttä valmistuu ensi kesän aikana ja sillä pelataan jo vuonna 1989.

4 Työtaistelu paremman palkan puolesta vei eilen lakkoon noin 450 Rautaruukin toimihenkilöä. Noin 50 toimihenkilöä jäi töihin turvaamaan koneita ja laitteita. Lakko pysäytti terästehtaan kuumavalssaustuotannon ja leikkauslinjat. Valssattava loppui jo eilen yövuoron alkuun.