Vuosien takaa: So­ta-ai­ka­na lumput kier­rä­tet­tiin tarkoin

-

Vuonna 1939

Lotta Svärd Raahen paikallisosasto toimeenpanee Raahessa villakudin- ja villakangaslumppujen keräyksen. Vaikka paikkakunnalla on jo toimitettukin keräystä Suomen Turvan toimesta, pyydetään raahelaisia vielä tarkistamaan varastojansa ja toimittamaan lumput suojeluskunnan talolle.

-

Vuonna 1969

2731 markkaa rahaa valtiolle kertyi lauantaina Raahessa pidetyssä tullihuutokaupassa. Tarjolla olleet neljä autoa olivat houkutelleet huutokauppaväkeä erittäin runsaasti. Korkein autosta tarjottu hinta oli vuoden 1964 mallia olleesta Volgasta maksettu 955 markkaa.

-

Vuonna1989

Raahen keskustaan sijoittuva Forum-tyyppinen liiketalo näyttää etenevän vaikeuksien kautta voittoon. Nyt rakennuksen lupa-asiat ovat kunnossa ja liiketalon monttua päästään kaivamaan jo ensi viikolla. Raahen Keskipiste -nimiseen rakennukseen tulee parikymmentä liikehuoneistoa.

-

Vuonna 2009

Raahelaisella koirankasvattajalla Riitta Tuomaalalla on viisi valkoturkkia. Riitta kerää talteen irtoavat karvat kaikilta koiriltansa. Samojedit Viva ja Utu ovat lahjoittaneet emännälleen monen villapuseron ainekset. Tiettävästi koirankarva on lämmittänyt ihmistä jo paljon ennen kuin lampaista oli tietoakaan.