Mainos

Yksi omi­nai­suus teki Visor kaih­ti­mis­ta si­sus­ta­jien suo­si­kin

Visorin vekkikaihtimet ovat kodin uusi sisustustrendi.

Visor ikkunakaihdinta saa kymmenessä eri kankaan värissä ja kolmessa eri profiilin värissä.

Suomen Visor Oy valmistaa kankaisia vekkikaihtimia ikkunoihin, parvekkeelle sekä terassille. Kaihtimien kahteen suuntaan toimiva portaaton säätö ihastuttaa ihmisiä ja niitä pidetäänkin jo perinteisten sälekaihtimien korvaajina.

- Kaihtimien värivalikoimasta on helppo valita omaan sisustukseen ja käyttötarkoitukseen sopiva vaihtoehto, sillä kankaita on saatavilla eri värisinä läpikuultavista aina täysin pimentäviin saakka, kertoo myyntipäällikkö Jarkko Fiskari Suomen Visorilta.

Suosio lähti kasvuun parvekekaihtimista

Yrityksen pitkässä historiassa vuosi 2006 oli hyvin merkityksellinen, sillä silloin lanseerattiin parvekekaihdin vastaamaan kovaan kysyntään.

Jarkko Fiskari kertoo, että kesäkuumalla lasitettu tila pysyy parhaiten viileänä, kun lasituksessa on aurinkosuojaus varjostamassa kovimmalta paahteelta ja muutama lasi raollaan, jotta ilma pääsee kiertämään.

Sopivaa aurinkosuojaa parvekkeelle tai terassille valittaessa kannattaa siis huomioida lasien käytettävyys. Kun jokaiseen lasiin asennetaan oma mittatilauksena valmistettu kaihtimensa, voidaan ovia avata ja sulkea ja kulkea niistä normaaliin tapaan.

- Juuri kaihtimien monipuolisuus ja mahdollisuus käyttää niitä joustavasti ikkunoissa, ovissa ja lasituksissa on tehnyt niistä sisustajien suosikin, Fiskari jatkaa.

 Visor parvekekaihtimien kanssa lasitusten käyttö on vaivatonta.

Paljon kysytty pimennyskaihdin mukana etäpalvelukampanjassa

Suomen valoisina kesäöinä monen kotona tulee tarve makuuhuoneen tehokkaalle pimennykselle.

Perusmallistosta poiketen Visor pimennyskaihtimissa on valoa läpäisemätön ontelokangas, joka pimentää tehokkaasti ja on ollut erittäin suosittu sisustajien keskuudessa. Omaan sisustukseen sopivan kankaan voi valita neljästä tyylikkäästä värivaihtoehdosta unen laadusta tinkimättä.

Visorin vekkikaihtimet ovat kodin uusi sisustustrendi.
Visorin vekkikaihtimet ovat kodin uusi sisustustrendi.

Vielä ehdit hyödyntää etäkampanjaedun

Toimiakseen vastuullisesti tänä poikkeuksellisena keväänä Visor loi uudenlaisen etäpalvelun, jossa asiantuntijat esittelevät tuotteita asiakkaille virtuaalisesti kotiinsa luodussa näyttelytilassa. Toimintamalli on saanut paljon kiitosta.

– Osa asiakkaista kysyy, miksi ette toimi tällä tavoin jatkuvasti. Monella ei välttämättä ole aikaa käydä näyttelytilassa, eivätkä kaikki asiakkaat halua myyjiä kotikäynneille. Etäpalvelussa olemme voineet auttaa asiakkaita joustavasti ja turvallisesti, Fiskari kertoo.

Etäpalvelun ajan Visor tarjoaa Suomessa käsityönä valmistetut mittatilauskaihtimet 25 prosentin tarjoushintaan. Etu on voimassa etäpalvelun ja verkkokaupan kautta tehdyissä uusissa tilauksissa sunnuntaihin 14.6.2020 saakka.

Suomen Visor Oy toivottaa kaikille aurinkoista kesää!

Tutustu kampanjaan tästä!