Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Ar­vo-osuus-ti­lien avaajia on nyt pan­keis­sa ruuh­kak­si asti, syy: Arvo Si­joi­tus­osuus­kun­nan hanke ha­keu­tua pörs­siin

Tuhannet arvo-osuustilien avaajat ovat ruuhkauttaneet pankkeja. Joillakin pienillä paikkakunnilla Osuuspankin edessä on ollut jonoja ulos saakka. Arvo-osuustilin perustaminen on tullut eteen tuhansille nyt, kun Arvo Sijoitusosuuskunta on hakeutumassa pörssiin.

Kansankapitalismi ottaa suuren harppauksen tänä keväänä, kun osuuskuntana toimiva Arvo Sijoitusosuuskunta, joka on vanhan puhelinosuuskunnan taloudellinen jatkaja, menee ensimmäisenä osuuskuntana Suomessa pörssiin ja vie sinne mukanaan 24 000 osuuskunnan jäsentä. Osuuskunnan meno pörssiin on ainutlaatuista koko maailmassa, ja se on ruuhkauttanut pankkien sijoituspalveluja.

Myyntijohtaja Tommi Ruuska kertoo, että OP Raahentienoossa arvo-osuustilien avaaminen on täyttänyt sijoitustoimintaa hoitavien henkilöiden kalentereita viikoiksi eteenpäin ja muiden sijoitustapaamisten hoitaminen on tullut haasteelliseksi. Suurimmat ongelmat ovat olleet Pohjois-Pohjanmaalla Raahessa, Ylivieskassa ja Oulaisissa, Keski-Pohjanmaalla ja Suomenselän alueella, missä on vanhastaan paljon PPO:n asiakkaita.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe