Mainos: Syksyn supertarjouksena Raahen Seutu Digi + Lehti 4 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Bus­si­lii­ken­ne vil­kas­tuu huo­mi­ses­ta alkaen

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen hankkima joukkoliikenne Raahen ja Oulun välillä sekä Raahen seudulla käynnistyy talviaikataulukauden alkaessa viikolla 32. Linja-autovuorojen määrä lisääntyy joillakin yhteysväleillä, ja matkalippujen hinnat laskevat ELY-keskuksen liikenteessä nykyiseen verrattuna. Joillakin yhteysväleillä osa liikenteestä säilyy edelleen markkinaehtoisena. Markkinaehtoisessa liikenteessä aikatauluista ja matkalipuista vastaavat liikenteenharjoittajat

Elyn hankkimassa joukkoliikenteessä myönnetään kertalipuista alennus opiskelijoille, eläkeläisille sekä varus- ja siviilipalvelushenkilöille. Käytössä ovat myös toisen asteen opiskelijoiden Kela-liput sekä 44 matkan sarjalippu. Lisäksi Raahen ja Siikajoen alueella otetaan käyttöön kausilippu, joka oikeuttaa tekemään rajattomasti matkoja 30 päivän ajan tietyissä linja-autovuoroissa. Kausilipun hinta riippuu siitä, kuinka monen kunnan alueella lippu on voimassa.

Raahen ja Oulun välisessä, valtatien 8 kautta ajettavassa liikenteessä taas voi käyttää edullista 30 matkaa/30 päivää-lippua.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.