Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Epä­asial­li­nen käytös kit­ket­tä­vä pois

Kiusalliseksi tilanteen kieltämättä tekee vielä tuoreessa muistissa olevat tapahtumat vuodenvaihteesta 2021–2022.

Raahen kaupunkiorganisaatiossa on käsillä kiusallinen tilanne. Esille on noussut tarve häirinnän ja epäasiallisen käytöksen selvittämiseen.

Voisi todeta, että taasko? Kaupunginhallituksen pöytäkirjoja ei tarvitse selata taakse päin kuin hiukan vajaa kaksi vuotta, niin vastaan tulee sama asia. Marraskuun lopulla vuonna 2021 Raahen kaupunginhallitus käsitteli sekä ilmoitusta työssä koetusta häirinnästä ja epäasiallisesta käytöksestä, että häirinnän ja epäasiallisen käytöksen selvittämistä. Tuolla kertaa asian käsittely johti lopulta kolme kuukautta myöhemmin siihen, että kaupunginjohtaja joutui jättämään virkansa.

Tulevana maanantaina kaupunginhallitus joutuu jälleen käsittelemään häirinnän ja epäasiallisen käytöksen selvittämistä. Erona kahden vuoden takaiseen on se, että nyt asian selvittämiseksi ollaan perustamassa työryhmä. Mistä tällä kertaa on kysymys, se selviää julkisuuteen saakka varmasti jossain vaiheessa. Esityslistavaiheessa asia on ei-julkinen, tosin esityslista ei kerro, että millä perusteella.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_