Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Eri­lai­set nä­ke­myk­set ovat rik­kaut­ta

Asioita voi tarkastella ja lähestyä hyvinkin eri näkökulmista, ja hyvä niin. Erilaiset näkemykset rikastuttavat keskustelua ja usein myös helpottavat ratkaisun löytymistä ongelmallisiin tilanteisiin.

Raahen kaupungin taloudellisen tilanteen vakavuudesta on sanailtu muun muassa kaupungin ylimmässä päättävässä elimessä eli kaupunginvaltuustossa paljon. Viimeksi aihe puhutti 13. marraskuuta, kun valtuusto päätti Raahen ensi vuoden tuloveroprosentista.

Raahen Seudun toimitus lähestyi valtuutettuja viidellä täsmäkysymyksellä, jotka koskevat tuloveroprosenttia, säästötoimenpiteitä, kouluverkkoa, asukasluvun kehitystä ja keinoja uusien asukkaiden houkuttelemiseksi kaupunkiin. Kysyimme, koska haluamme avata kaupunkilaisten valitsemien päättäjien näkemyksiä ja tuntoja ajankohtaisista ja vaikeistakin asioista. Haluamme, että kaupunkilaiset saavat tietää mitä päättäjät ajattelevat.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe