Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Frans Säily jatkaa eläk­keen­saa­jien joh­dos­sa

Frans Säilyn pesti eläkkeensaajien puheenjohtajana jatkuu.
Frans Säilyn pesti eläkkeensaajien puheenjohtajana jatkuu.
Kuva: Raili Viirret / Arkisto

Raahen ja Ympäristön Eläkkeensaajat päättivät syyskokouksessaan valita puheenjohtajana toimineen Frans Säilyn jatkamaan tehtävässä vuoden 2024 loppuun saakka. Myös hallituksen toimikausi on uusien sääntöjen mukaa kaksivuotinen, joten nykyinen hallitus on koossa ensi vuoden loppuun. Hallituksen jäsenet ovat: Kari Liimatainen, Liisa Marjelund, Maija-Liisa Issakainen, Marjaana Vaahtera, Seppo Valtanen, Väinö Salmela, Arvi Pietilä, Helena Hämeenkorpi. Varajäsenet: Oskari Salimaa, Martta-Liisa Kilpelänaho, Raimo Kiiski, Aino Vaihoja, Mirja Jussila, Ulla Ranta, Tuulikki Niskala ja Elsa Lassila. Toiminnantarkastajana toimii Mikko Mattila.

Yhdistyksen varapuheenjohtaja on Kari Liimatainen  ja sihteeri Liisa Marjelund. Taloudenhoitajan tehtävistä vastaa Maija-Liisa Issakainen. Puheenjohtaja Säily edustaa yhdistystä Eläkkeensaajien Oulun piirissä.

Yhdistyksen toimipaikat ovat urheilutalo Raahela, Merikadun koulu ja keilahalli. Senioritanssijat kokoontuvat yhdessä Raahen Eläkeliiton kanssa Kreiviajassa ja boccia-kerholaiset Työväentalolla Eläkeläisten kanssa.

Oikaisu 20.11.2023. Korjattu tieto, että Frans Säily edustaa yhdistystä Eläkkeensaajien Oulun piirissä, ei Eläkeliiton. Lisätty myös taloudenhoitaja Maija-Liisa Issakaisen nimi.