Mainos: Syksyn supertarjouksena Raahen Seutu Digi + Lehti 4 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Pääkirjoitus
Tilaajille

Fris­bee­gol­fin suosio on mainio juttu

Radat ja reitit vaativat ylläpitoa. Sitä helpottaa, jos käyttäjät pyrkivät pitämään paikat siistinä ja kunnossa.

Jo vuosia sitten Raaheen rantautuneen frisbeegolfin suosio näyttää kasvavan mukavasti. Raahessa rata on vaihtanut kertaalleen paikkaa Pikkulahdelta Koivuluotoon ja nyt tekeillä on uusi rata hiihtomajan maastoon. Pienempi yhdeksän korin multigolfrata löytyy Antinkankaan maastosta, ja ahkerassa käytössä tuntuu sekin olevan. Myös Pyhäjoella, Siikajoella ja Vihannissa pääsee heittelemään kiekkoa koriin.

Matkailullisesti ja myös kaupunkilaisille olisi hienoa, jos Pikkulahdelta löytyisi edelleen edes puolikas frisbeegolfrata rannan tuntumassa aikaa viettäville. Muutama kori sopisi sinne hienosti muiden aktiviteettien joukkoon.

Toinen ilonaihe on lisääntynyt vipinä maastopoluilla. Pyöräilijät ja patikoijat ovat löytäneet ulkoilureitit niin kaupungin rannan tuntumassa kuin hiihtomajan ja Hummastinvaaran maastossakin.

Kolmas mukavasti väkeä houkutteleva liikuntaharrastus on kuntosuunnistus, joka sekin on mobiiliratojen myötä hypännyt uudelle aikakaudelle.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.