Mainos: Syksyn supertarjouksena Raahen Seutu Digi + Lehti 4 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Gumerus osal­lis­tui Team Rynkeby -kou­lu­juok­suun – tem­pauk­sel­la tehdään tun­ne­tuk­si syö­pä­las­ten asiaa ja ke­rä­tään rahaa hoi­toi­hin ja tut­ki­muk­seen

Hippulat vinkuivat Siikajoen Gumeruksen koululla perjantaina, kun koulun 175 oppilasta heti päivän alkajaisiksi kipaisi Team Rynkeby -koulujuoksun. Koululaiset kiersivät oppitunnin ajan noin 500 metrin mittaista rataa niin monta kertaa kuin ehtivät. Rataa kiertämällä he juoksivat tai kävelivät niiden vakavasti sairaiden lasten puolesta, jotka eivät itse pääse liikkumaan.

Samalla oli mahdollisuus kerätä rahaa syöpäsairaiden lasten hyväksi. Kerääminen on hyväntekeväisyysjuoksussa järjestetty niin, että lapset voivat hankkia itselleen mikrosponsoreita. Sponsori lahjoittaa tietyn summan jokaiselta kierrokselta.

Koulujen keräämät varat osoitetaan Aamu Säätiölle, ja niillä rahoitetaan sekä lasten syöpätutkimusta että hoitojen kehittämistä.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.