Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Hän joutui kat­so­maan vie­res­tä, miten kom­man­do­mie­het iskivät ko­ti­pi­haan – poliisi ratsasi raa­he­lai­sen pa­ris­kun­nan va­ras­tot

Miltä sinusta tuntuisi, jos kommandopipopäiset poliisit tekisivät rynnäkön pihaasi? Eläkkeellä olevan raahelaispariskunnan pihapiiri muuttui ystävänpäivänä poliisin iskuryhmän kohteeksi. Mielestään perusteettoman iskun kohteeksi joutunut nainen tekee tapauksesta kantelun oikeuskanslerille. Hän ei voi ymmärtää, miten nimetön ilmianto voi johtaa näin massiiviseen operaatioon ja koskettaa myös sivullisia.Miltä tuntuu, kun poliisi tekee kommandoiskun omaan pihapiiriin ja varastoihin? Raahelainen nainen kertoo, miltä tuntuu sivullisena seurata kommandopipoisten miesten toimintaa ja olla epäilyksenalaisena.
Miltä tuntuu, kun poliisi tekee kommandoiskun omaan pihapiiriin ja varastoihin? Raahelainen nainen kertoo, miltä tuntuu sivullisena seurata kommandopipoisten miesten toimintaa ja olla epäilyksenalaisena.
Kuva: Vesa Joensuu

Poliisien tekemät ratsiat eivät kosketa vain epäiltyjä, vaan niissä joutuvat kärsimään myös sivulliset ihmiset.

Raahessa asuva kuusissakymmenissä oleva pariskunta koki elämänsä järkytyksen saapuessaan ystävänpäivän vietosta kotiinsa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.