Mainos: Tilaa Raahen Seutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Jou­lu­lau­lut ja hit­ti­bii­sit soivat mes­su­jen muo­ti­näy­tök­ses­sä

Perinteisesti muotinäytös on huipentunut hääpariin, mutta nyt nähdään vanhojentanssipari. Kuvassa vuoden 2019 messupari Tommi Brusin ja Milja Kaurala.
Perinteisesti muotinäytös on huipentunut hääpariin, mutta nyt nähdään vanhojentanssipari. Kuvassa vuoden 2019 messupari Tommi Brusin ja Milja Kaurala.

Tämän vuoden muotinäytöksessä pääsee varmasti joulutunnelmaan, kun malleina on pikkutonttuja. Tuleekohan joulupukki muotinäytökseen?

Muotinäytösvastaavat Jenni ja Jonna Alamikkelä ja Henna Kauppila ovat valinneet tämänhetkisiä hittibiisejä taustalle, kun mallit esittelevät eri brändien vaatteita.

– Esimerkiksi tällä hetkellä radiossa pyörivä Ed Sheeranin Bad Habits on muotinäytöksessä. Lisäksi kuullaan artistien BTS ja The Weekend lauluja.

Joulumessujen mallit pyörivät lavalla myös joululaulujen tahdissa, kun esimerkiksi Last Christmas ja Tonttujen jouluyö soivat.

Mallit ovat pääosin lukion ensimmäisen vuoden opiskelijoita, mutta mukana on myös muita pyhäjokisia ja messutiimiläisten sukulaisia.

Näytöksiä on kolme: kaksi arkivaatenäytöstä ja yksi juhlamuotinäytös. Joka vuosi messuvieraat ovat nähneet hääparin, joka on ollut ennen messuja tarkoin varjeltu salaisuus. Nyt muotinäytöksessä on juhlapari eli pääpari. Hääpuvun sijaan on hankittu upea vanhojentanssimekko. Juhlamuotinäytös on messujen kohokohta, jossa voi ihastella hienoja juhlamekkoja ja pikkujouluasuja.

Muotinäytösvastaavat Jenni ja Jonna Alamikkelä harrastavat tanssimista. Alamikkelät ja Martta Pitkäaho ovat tehneet itse koreografian messujen hiphop -tanssiesitykselle.