Mainos: Ter­ve­tu­loa pul­la­kah­vil­le ta­paa­maan leh­den­te­ki­jöi­tä ti 24.5. klo 12-14 Raahen Seutuun (Fell­ma­nin­puis­to­ka­tu 4). Pai­kal­la myös opas­tus­ta di­gi­tuot­tei­dem­me käyt­töön.

Tilaajille

Katja Hän­ni­nen tur­val­li­suus­se­lon­teos­ta: ”Tu­le­vai­suu­den uh­ka­ku­vat ovat paljon muu­ta­kin kuin so­ti­laal­li­sia”

Vasemmistoliiton kansanedustaja Katja Hänninen kiittää valiokunnan asiantuntijalausuntoja kriittisyydestä, mutta katsoo, että valiokunnan lausunnossa painottui liiaksi Nato-myönteisyys.

Vasemmistoliiton kansanedustaja Katja Hänninen kritisoi tulevaisuusvaliokunnan lausuntoa ajankohtaisselonteosta turvallisuusympäristön muutoksesta liiallisesta kapeakatseisuudesta kokonaisturvallisuuden osalta. Hänninen kiittää valiokunnan asiantuntijalausuntoja kriittisyydestä, mutta katsoo, että valiokunnan lausunnossa painottui liiaksi Nato-myönteisyys.

– Suomi on pienestä koostaan huolimatta aina pärjännyt myös globaalissa kilpailussa hyvinvointiin ja koulutukseen panostaen. Meidän suurin voimavaramme on yhtenäinen ja hyvinvoiva Suomi, eikä sitä voi korvata tulevaisuudessakaan sotilasliitolla, Hänninen perustelee.