Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Ke­sä­ren­kail­la va­ro­vas­ti: Per­jan­tai­aa­mun ajokeli on paikoin vaa­ral­li­nen, pieniä on­net­to­muuk­sia sat­tu­nut ympäri maa­kun­taa

Tieliikennekeskus on antanut varoituksen huonosta ajokelistä Pohjois-Pohjanmaalle perjantaiaamuna. Paikoin voi sadella lunta tai räntää, mikä voi tehdä teistä todella liukkaita.

Myös Ilmatieteen laitoksella on huonon ajokelin varoitus voimassa kello 9 asti aamulla. Sateet palaavat alkuillasta, joten uusi ajokelivaroitus on voimassa jälleen kello 18 alkaen yöhön saakka.

Nivalassa maitoauto liukasteli ja kaatui aamuyöllä poikittain tielle, ja tie 28 on poikki raivaustöiden ajan.

Raahessa sattui kello kahdeksan jälkeen henkilöauton ulosajo. Oulun Ruskossa sattui kahden auton peräänajo-onnettomuus hieman ennen kello 9 aamulla. Kummassakaan onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja tai liikennehaittaa.

Pohjois-Pohjanmaan lisäksi keli on perjantaina huono muuallakin, varoituskartalla näkyy keltaista Keski-Suomesta aina eteläiseen Lappiin saakka. Lauantaina sateet näyttävät siirtyvän pohjoisemmaksi ja ajokeli voi olla huono Lapissa. Pohjois-Pohjanmaalla lauantaina on voimassa tulvavaroitus.

Uutista päivitetään päivän aikana.