Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kes­kus­tan val­tuus­to­ryh­mä esitti uudet hen­ki­lö­va­lin­nat Py­hä­joen val­tuus­ton lau­ta­kun­tiin

Pyhäjoki

Pyhäjoen keskustan valtuustoryhmä esitti maanantain valtuuston kokouksessa uudet henkilövalinnat lautakuntiin. Muutosten taustalla on luottamushenkilöiden esteellisyyksien tarkastus. Antero Vehkalan puoliso valittiin Pyhäjoen sivistysjohtajaksi, joten Vehkala ei voi jatkossa toimia tarkastuslautakunnan puheenjohtajana ja sivistyslautakunnan jäsenenä.

Samalla valtuustoryhmä tarkasti kaikkien luottamushenkilöiden esteellisyydet. Mauri Virkkunen haki eroa teknisen lautakunnan varajäsenyydestä. Olli Mattila haki eroa sivistyslautakunnan puheenjohtajan ja kunnanhallituksen varajäsenen tehtävistä. Teknisen lautakunnan varajäsenen tehtävistä haki eroa Jukka-Pekka Hietala ja Aatu Lindelä haki eroa sivistyslautakunnan jäsenen tehtävistä.

Antero Vehkala toimii nyt teknisen lautakunnan sekä kunnanhallituksen varajäsenenä. Tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi ja sivistyslautakunnan jäseneksi valittiin Olli Mattila, sivistyslautakunnan varapuheenjohtajana toimii Jukka-Pekka Hietala, sivistyslautakunnan varajäseneksi valittiin Marianne Keskitalo ja teknisen lautakunnan varajäsenenä Aatu Lindelä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe