Tilaajille

Ko­kei­lus­ta­han se lähti – Sii­ka­joel­la saa nyt pi­ka­ruo­kaa ah­ve­nes­ta

Lähiruoka on pop, sen on huomannut myös siikajokiset veljekset Hannu ja Markku Tyybäkinoja.


Kalagrilli Siikajoen Varessäikässä on avoinna niin pitkään, kun säät pysyvät hyvinä. Grillin suosio on yllättänyt suuresti jopa omistajansa.
Kalagrilli Siikajoen Varessäikässä on avoinna niin pitkään, kun säät pysyvät hyvinä. Grillin suosio on yllättänyt suuresti jopa omistajansa.
Kuva: Aino Paloniemi

Siikajokinen Hannu Tyybäkinoja on työskennellyt kalastajana 18-vuotiaasta lähtien. Sinä aikana hän on huomannut, että kalasta on moneksi. Täksi kesäksi hän on perustanut veljensä Markku Tyybäkinojan kanssa Kalastajan grillin Siikajoen Varessäikkään. Grillin rahoitus on täysin Hannun puolelta, mutta veljekset ovat yhdessä toiminnassa mukana.