Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Ko­lum­ni: Vieras silmä näkee kauniin

Kesän aikana kotikaupungin monipuolisia tapahtumia kierrellessäni juttelin monien kanssa Raahesta matkailun näkökulmasta. Yksi mieleenpainuvimmista juttutuokioista tapahtui Raahen teatterin katsomossa väliajalla. Vieressäni istuva rouva aloitti kanssani keskustelun. Ensin hän kysyi olenko paikallisia, mutta ei ehtinyt kuunnella vastaustani vaan ryhtyi kertomaan, miten hieno kaupunki Raahe on. Ensimmäinen reissu oli kuulemma tehty maaliskuussa, jolloin oltiin nautittu uskomattoman maukas lounas vanhan kaupungin historiallisen rakennuksen kauniissa interiöörissä ja käyty erittäin mielenkiintoinen opastuskierros kiehtovassa vanhassa kaupungissa. Miten paljon hienoja rakennuksia, vanhan merikaupungin tunnelmaa ja tarinoita. Uutta reissua oltiin kuulemma alettu suunnitella samoin tein ja nyt oltiinkin uudestaan matkalla, katsomassa upeaa kesäteatteriesitystä. Katettu katsomo, hyvät näyttelijät ja tunnelma kaikin puolin kohdillaan!

Kun rouva antoi lopulta minulle puheenvuoron, pääsin kysymään, mistä kaukaa sitä oli saavuttu Raaheen matkailemaan, ja vastaus oli Oulusta.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.